Cum arata vila de lux a lui Liviu Vârciu

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 24 martie 2022, 17:42

Liviu Vârciu (41 de ani) și familia lui locuiesc într-o vilă luxoasă a cărei construcții complete a durat patru ani.

Artistul estet tată a trei copii: un băiat și o fată cu iubita lui Anda Călin și încă o fată din căsnicia anterioară. În mediul online au apărut poze și filmări cu vila în care cei cinci trăiesc. Casa lui Liviu Vârciu pare dintr-un scenariu hollywoodian, având un design foarte modern și fiind decorată într-un stil excentric.

Cântărețul spunea în  urmă cu ceva timp că și-a construit un mic cinematograf în casă, pentru ca familia lui să se poată bucura oricând de un film bun văzut în cele mai confortabile condiții.

Cum arata vila de lux a lui Liviu Vârciu

Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri şi Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiştii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet – a spus Liviu Vârciu, la Antena Stras.

Foarte mândru de cum arată casa lui, Liviu Vârciu a postat pe Youtube mai multe clipui video în care prezintă diverse camere din imensa vilă pe care o are.

Liviu spune că Nea Mărin l-a ajutat cu o sumă frumușică de bani, mai exact 50 mii de euro, să finalizeze casa și s-a declarat foarte recunoscător pentru gestul său.

M-a ajutat, mânca-i-aș gura lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii – a spus Varciu.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!