Cum arată Vierme de la Animal X

De Unica.ro, pe
Toată lumea a auzit de Animal X, una dintre cele mai îndrăgite trupe ale anilor 2000. Deși au cunoscut un succes răsunător, după 11 ai de Animal X, Vierme, Hienă și Șopârlă au decis să o ia pe drumuri diferite. Dacă Hienă, Șerban Copoț, a rămas în lumina reflectoarelor, colegii săi de trupă au ales o altă cale. Vierme arată total diferit acum și a devenit om de afaceri.

Laurențiu Penca, cunoscut sub numele de „Vierme”, a povestit pentru ”Vorbește Lumea” de pe Pro TV despre viața sa de acum și despre cum s-a împlinit pe plan personal.

„În momentul de față am două companii, un brand în domeniul amenajărilor interioare, construcții, proiectare, design interior, iar a doua companie lucrează în zona de confecții metalice. Nu am avut neapărat o pasiune pentru lucrurile acestea, ci doar am speculat o oportunitate, am văzut că este loc în piață și am pornit o afacere”, a afirmat el.

Citește și: What`s Up, din nou în centrul unui scandal. Artistul s-a bătut cu un vecin

Vierme a precizat că cele mai frumoase momente sunt cele petrecute cu fiul său.

Cum arată Vierme de la Animal X

„Cea mai mare bucurie a vieții mele este timpul petrecut cu fiul meu pe malul mării. El este destul de nimic și abia acum a început să înțeleagă ce făceam și cine eram înainte. I-am arătat câteva clipuri”, a spus Laurențiu.

„Perioada în care cântam a fost o perioadă frumoasă, dar învolburată și agitată. Senzația de scenă, dar mai ales energia care se transmitea de către public a fost ceva aparte și este greu de descris, trebuie să o simți, dar cred că asta îmi lipsește cel mai mult”, a completat el.

Vezi în Galeria FOTO cum arată acum Vierme de la Animal X.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!