Cum arată Lavinia Pîrva cu breton? „Îți stă mai bine fără …”

De Adelina Duinea, pe

Recent, în mediul online, Lavinia Pîrva a publicat o imagine în care are breton. „Bretonul: pro sau contra?”, a scris artista în descrierea imaginii.

Cum arată Lavinia Pîrva cu breton? „Îți stă mai bine fără …”

„Îți stă mai bine fără …”, a scris o urmăritoare. Cu toate acestea, cele mai multe dintre comentarii au fost pro. „Mie îmi place cum îți stă cu breton! 😘😘

Extraordinar îți vine cu breton! 👍 ; Superbă. Îți sta foarte bine! Ție îți stă bine oricum [pentru] că ești frumoasă. 😍 ; Ești superbă oricum. 😍

Cum arată Lavinia Pîrva cu breton? „Îți stă mai bine fără …”

Îți stă bine în toate stilurile pentru că ești frumoasă, naturală! Ești superba din toate punctele de vedere. ; Pro… Îți dă o alură mexicană 🌟 ; Da ,te avantajează foarte mult. ❤❤❤

Eu sunt pentru prooo prooo! Te întinerește! Îți stă foarte bine așa!👏🤗 ; Foarte frumos îți stă și cu breton și oricum l-ai avea pentru că ești frumoasă 😘❤️❤️”, i-au scris alți urmăritori.

Lavinia și artistul Ștefan Bănică Junior (52 de ani) au devenit părinți în luna mai a anului trecut. Cuplul are un fiu, Alexandru, în vârstă de 1 an și jumătate.

Lavinia Pîrva a clarificat zvonurile referitoare la divorț

De curând, deranjată de speculații că ar divorța, Lavinia a clarificat zvonurile. „Și iată cum se vuiește că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget!

Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul.

Căci nici ea, instanța sărăcuța, altă treabă nu are! Doamne, mare ți-e grădina!”, a scris Lavinia în mediul online. „Cum să ghicești așa în stele divorțul cuiva pentru simplul fapt că verigheta lipsește de pe deget?

Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește COVID-ul de metal? Dacă considerați că acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei (wow!) de pe degetul meu, atunci vă spun ca să dormiți liniștiți!

Când voi divorța, vă sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți. Lulea!!!!!!”, a mai scris solista.

Foto: Instagram

Citește și:

Lavinia Pîrva, despre fiul ei Alexandru: „Ziua mă solicită foarte mult”

Lili Sandu, noi detalii despre botezul fiului ei: „A fost chiar un îngeraș”

Meg Ryan a împlinit 59 de ani! Cele mai bune filme în care a jucat actrița

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!