Cum arată Irina, fiica lui Dem Rădulescu, la 32 de ani

De Unica.ro pe
Marele actor Dem Rădulescu, decedat în septembrie 2000, a lăsat în urmă o fiică de numai 13 ani, Irina, care i-a călcat pe urme și a devenit, la rândul ei, actriță. 

Dem Rădulescu s-a căsătorit cu Adriana Șchiopu în 1984, iar doi ani mai târziu s-a născut fiica lor, Irina. Pasionată și ea de actorie, ca și tatăl ei celebru, Irina a terminat Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”, instituție unde tatăl său a predat ani de zile. În prezent Irina este actriță la Teatrul Mic și a jucat în filmul ”Legacy”.

Crescută în teatru, Irina a jucat prima dată la numai 6 ani. „Mi-am perceput părinţii în primul rând ca fiind ai mei, mai apoi mi-am dat seama că ei, prin prisma profesiei, sunt şi ai publicului. Iar ei, ca părinţi, mi-au oferit o atmosferă plină de iubire şi armonie, prielnică dezvoltării unei personalităţi proprii. Ăsta a fost avantajul suprem şi el este legat în primul rând de calitatea lor umană, pe care, desigur, au ştiut s-o pună şi în slujba artei!”, declara Irina într-un interviu.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis