Cum arată familia lui chef Sorin Bontea

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 03 martie 2020, 13:06
Chef Sorin Bontea (49 ani) este cunoscut de mai mulți ani publicului din România. După ce a fost jurat în emisiuni precum „Masterchef” și „Chefi la Cuțite”, celebrul bucătar participă acum la emisiunea-concurs Asia Express: Drumul Comorilor. Deși el este persoană publică, nu același lucru se poate spune și despre familia lui, pe care o ține cât mai departe de ochii curioșilor.

Chef Bontea a cucerit românii atât cu preparatele lui, cât și cu umorul. Și deși vorbește câteodată despre copiii și soția lui, aceștia nu apar des în public. Dacă cei doi copii ai lui Sorin au mai fost văzuți ocazional, soția acestuia nu a fost văzută niciodată la televizor sau în presă.

Sorin Bontea este însurat de 25 de ani. A povestit, în trecut, că a cunoscut-o la o petrecere, iar el a fost cel care a făcut primul pas și i-a dăruit un trandafir. Apoi i-a gătit mâncare chinezească.

Într-un interviu acordat Unica, chef-ul a povestit că și soția lui gătește foarte bine.

Cum arată familia lui chef Sorin Bontea

De cele mai multe ori gătește soția, și o face extrem de bine, preparatele ei sunt de nota 10. Am și eu un chef în bucătărie!”, a afirmat el.

De atunci au rămas împreună. S-au căsătorit în anul 1994, iar în prezent au doi copii: Miruna și Iulian.

Iulian Bontea are 23 de ani și practică box-ul. Nu a mers pe calea bucătăriei, la fel ca tatăl său, ci a preferat sportul. Acesta participă la competiții sportive, unde este susținut de familia sa.

Pe de altă parte Miruna, în vârstă de 16 ani, este foarte pricepută în ale gătitului, adorând să facă prăjituri. Fetița lui Chef Bontea își dorește să devină psiholog. Deși când era mică voia să fie cofetar, aceasta s-a răzgândit după ce chef Sorin i-a spus că este o meserie dificilă. Mai mult, ea a participat la emisiunea „Chefi la Cuțite”, unde și-a surprins tatăl cu lava cake, o rețetă pe care a învățat-o chiar de la celebrul bucătar.

De asemenea, Miruna a apărut la „Chefi la cuțite” și în calitate de jurat. Ea a jurizat preparatele echipelor concurente, făcându-și tatăl foarte mândru.

„Am emotii mari pentru diseara. Nu numai pentru ca e semifinala si aflam cine intra in finala de maine, ci si pentru ca la una dintre probe va juriza Miruna, fetita mea. Sunt foarte mandru de tine, draga lui tata”, scria chef Bontea în anul 2016, înainte ca Miruna să apară ca jurat.

Vezi în Galeria FOTO imagini cu familia lui chef Sorin Bontea.

Sursă foto: Arhivă, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!