Cum arată Faimoasele de la Survivor România 2023 nemachiate: „Este o nouă provocare”

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 10 ianuarie 2023, 10:07

Survivor România 2023 a început, luni seară, iar concurenții au trecut deja prin primul traseu. Faimoasele au renunțat la machiaj și s-au expus într-un mod cât mai natural.

Machiajul, coafurile și manichiura nu își au locul la Survivor. Tinerele care au intrat în jungla dominicană și luptă pentru marele premiu au fost nevoite să renunțe la metodele de înfrumusețare și s-au expus așa cum le-a lăsat mama natură.

Cum arată nemachiate Faimoasele de la Survivor România

Carmen Grebenișan, Vica Blochina, Bianca Patrichi, Maria Constantin, Ada Dumitru și Ștefania Stănilă au început în forță competiția Survivor România și au dat tot ce au putut pe primul traseu din Republica Dominicană.

Fetele au arătat că, deși au pierdut prima luptă, sunt pregătite pentru orice presupune Survivor România.

Deși nu sunt obișnuite să se afișeze în public fără make-up, Faimoasele au acceptat provocarea de a sta în junglă și în fața camerelor de filmat așa cum le-a lăsat Dumnezeu: naturale.

Vedetele au vrut să arate că există mult mai mult în spatele unui chip frumos.

„Survivor este o nouă provocare unde vreau să îmi depășesc limitele”, a afirmat fosta campioană europeană la gimnastică, Ștefania Stănilă.

„Am vrut să demonstrez că nu sunt doar o fată care la 30 de ani stă acasă și face de mâncare. Am vrut să îmi regăsesc forța interioară”, a spus și Carmen Grebenișan atunci când s-a prezentat, la intrarea în competiție.

„Am venit aici ca să îmi descopăr limitele pentru că nu le știu. Îmi e frică de necunoscut momentan, dar sunt sigură că o să fie bine”, a precizat și coregrafa Bianca Patrichi.

Citește și: Cine este Alexandra Porkolab de la Survivor România 2023. Dependența pe care o are concurenta „războinicilor”

Citește și: Oana Ciocan, fosta concurentă Survivor: „Două momente și-au pus amprenta pe sufletul meu”. Ce sfaturi are pentru Războinicii și Faimoșii din noul sezon / Exclusiv

Citește și: Cine este Alin Chirilă, de la Survivor România 2023. La 17 ani, a fost alungat de tată de acasă și a ajuns campion MMA

Primul traseu de la Survivor România, cucerit de Războinici

Prima probă a competiției din Republica Dominicană a fost câștigată de echipa Războinicilor.

Însă, Faimoșii au afirmat că nu se vor lăsa dărâmați de această pierdere.

„În primul rând, vreau să-i felicit pe Războinici. Sunt foarte mândru de Faimoșii mei, echipa noastră este foarte unită și indiferent cine a adus primul punct sau al doilea, eu promit Faimoșilor că o să mă ocup de casa aia”, a declarat Jorge la finalul competiției.

Primul punct adus de Faimoase i-a aparținut Vicăi Blochina.

Citește și: Daniel Pavel, declarații înainte de premiera „Survivor România” 2023: „Este fără precedent”

„Sunt super fericită, că nici eu nu m-am așteptat. Când am aruncat ultima piesă, m-am gândit la copilul meu”, a precizat Vica.

„La final trebuie să îți liniștești mintea foarte mult și acolo este mai complicat”, a explicat Ada Dumitru, care a pierdut punctul pe ultima sută de metri.

Daniel Pavel a rugat concurenții, la finalul emisiunii, să nominalizeze câte un concurent. Faimoșii l-au nominalizat pe Jorge, iar Războinicii pe Răzvan. Cei doi au rămas în afara triburilor.

„Vă rog să părăsiți ceremonia”, le-a spus prezentatorul celor doi concurenți.

Aventura din Republica Domincană continuă, marți seară, la Pro TV, de la orele 20:30.

Vezi în Galeria FOTO cum arată Faimoasele de la Survivor nemachiate.

Sursă foto: Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter