Cum arată Andreea Bănică nemachiată

De Unica.ro, pe
La 40 de ani, Andreea Bănică e o femeie împlinită - are o carieră de succes și o familie foarte frumoasă! Pentru că vrea să fie aproape de fanii ei mereu, artista postează adesea pe conturile ei de socializare diverse fotografii, atât din viața ei personală, cu familia, cât și fotografii legate de viața sa profesională. Recent însă, ea a publicat niște poze în care apare nemachiată, iar fanii au întrebat-o dacă nu cumva și-a făcut anumite intervenții chirurgicale la față. Iată cum arată Andreea Bănică nemachiată!

Andreea Bănică nemachiată – naturală sau nu?

Pentru că este conștientă de frumusețea ei naturală, Andreea Bănică nu se ascunde. A publicat pe Instagram mai multe fotografii în care apare nemachiată și nu pare să aibă o problemă cu asta. Iată cum arată artista fără pic de machiaj!

Andreea Bănică nemachiată

Fanii ei însă au reacționat rapid, o parte dintre aceștia întrebând-o dacă și-a făcut lifting, alții… spunându-i artistei că arăta mai bine înainte de a-și modifica trăsăturile feței.

Andreea Bănică fără machiaj pe Instagram

Așa cum era de așteptat, cântăreața a primit numeroase mesaje de apreciere, însă printre acestea erau și mesaje… mai puțin plăcute.

Andreea Bănică fără machiaj

„Se vede că ți-ai injectat ceva recent. De ce vă doriți să fiți veșnic tinere, ca într-un final să arătați artificial”, a întrebat-o o fană. Un alt mesaj, la aceeași postare, era și mai direct – „Te-ai mutilat de tot…”.

Andreea nu pare să fie însă afectată de comentariile răutăcioase, mai ales că cele pozitive sunt considerabil mai multe.

Vezi șiCe familie minunată! Andreea Bănică i-a tăiat moțul băiețelului său

Vezi șiAndreea Bănica – de 20 de ani cu același bărbat

Foto: instagram.com/iamandreeabanica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!