Cum a descoperit Carmen Tănase că are o tumoră pe măduvă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 aprilie 2022, 15:46

Carmen Tănase (61 de ani) a povestit recent cum a trecut peste un mare obstacol din viața ei, o problemă de sănătate care dacă nu ar fi fost tratată în mod corespunzător ar fi lăsat-o cu sechele grave, mai exact cu paralizie.

În urmă cu trei ani, îndrăgitei actrițe i s-a găsit o tumoră în zona măduvei. Artista a avut mereu probleme cu spatele, suferind de scolioză și și-a descoperit tumora după ce a simțit timp de mai multe zile o senzație ciudată de amorțeală a unui picior.

Citeşte şi: Ce condiție i-a impus Jennifer Lopez lui Ben Affleck în contractul prenupțial

Citeşte şi: De ce și-a schimbat Brigitte Pastramă religia

Citeşte şi: Victor Slav, despre relația cu fiica lui, Sofia: „Nu pot să îi refuz mai nimic”

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu, primele dezvăluiri despre iubita sa într-o emisiune televizată: „Totul începe cu o sticlă cu vin”

Carmen Tănase a detaliat în cadrul emisiunii “Vorbește lumea”, de la Pro TV, cum a trecut prin această experiență terifiantă. Acum, actrița s-a recuperat complet după acea perioadă.

M-am dus să îmi fac analizele că am avut timp. Eu am de când mă știu probleme cu spatele, am scolioză, dar  acum mă deranja ceva la picior. Era o amorțeală pe picior, parcă piciorul ăsta nu era tot al meu. Îl simțeam altfel, diferit, parcă nu era piciorul meu. Uneori îngheța, alteori aveam ace așa în el.

Am fost convinsă că este tot de la scolioză, dar am descoperit întâmplător la RMN, că nu e, când s-a deschis câmpul ăla mai mult. Și după ce am stat 45 de minute acolo mi-au zis “Mai intrați o dată!” și mi-au pus un grilaj pe cap. (…) Domnul doctor de acolo de la RMN mi-a zis: „Se întâmplă că aveți o tumoră pe măduvă.”

Asta se întâmpla acum trei ani.(…) Eu sunt credincioasă și m-am rugat, dar m-am rugat ca atunci când am eu o nevoie. A trebuit să mă operez și m-am operat. Nu am avut emoții și nu mi-am schimbat stilul de viață după. (…) Totul a fost în regulă după aceea. Dacă tumora rămânea acolo, s-ar fi rupt măduva, aș fi rămas paralizată – a mărturisit Carmen Tănase.

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!