Cristina Șișcanu, noi informații despre rudele sale din Ucraina. „Proviziile sunt din ce în ce mai puține”

De Unica.ro, pe

După atacul Rusiei asupra Ucrainei, început pe 24 februarie 2022, Cristina Șișcanu (37 de ani) a dezvăluit că este îngrijorată pentru rudele sale din Ucraina.

Cristina Șișcanu, noi informații despre rudele sale din Ucraina. „Proviziile sunt din ce în ce mai puține”

„Mobilizarea românilor în ajutorarea refugiaților ucraineni este admirabilă! ONU a anunțat că, până acum, au plecat din Ucraina 677 000 de refugiați, însă restul cetățenilor ucraineni, până la 44 de milioane, a rămas în țară… Azi dimineață am aflat că produsele alimentare s-au scumpit și se împuținează în magazinele din Ucraina. Proviziile oamenilor sunt din ce în ce mai puține, iar ajutoarele umanitare încă nu au ajuns peste tot…”, a scris Cristina Șișcanu în mediul online.

Cristina Șișcanu, noi informații despre rudele sale din Ucraina. „Proviziile sunt din ce în ce mai puține”

„Asupra noastră se răsfrâng lucrurile astea și mai concret, pentru că verișoarele mele sunt ucrainence. Fratele mamei este stabilit de foarte mult timp în Ucraina. Are familie, două fete de vârste apropiate de a mea, care, la rândul lor, au familii și copii”, a explicat jurnalista pe 24 februarie.

„Una este în Kiev, alta este într-o zonă care încă nu este vizată de ruși. Verișoara mea din Kiev este în aceste momente la serviciu, este asistentă medicală. Își desfășoară activitatea în continuare în mod obișnuit, deși, după cum bine știți, au avut loc câteva atacuri militare în zonă”, a continuat.

„Unchiul meu este stabilit aproape de orașul Zhytomyr, într-o zonă în care e pace, să zic așa. Panica este instalată peste tot. A stat trei ore la coadă la benzinărie să-și alimenteze mașina. Toți încearcă să fie pregătiți pentru plecare, în caz de nevoie. Tot unchiul meu mi-a zis că sunt echipaje de poliție peste tot. Sunt verificate mașinile din zona în care stă el. Lucrul ăsta încetinește circulația, se creează blocaje”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mădălin Ionescu s-a infectat cu Omicron și încă nu s-a refăcut complet după trei săptămâni de boală: „Am slăbit 5 kg!”

Cristina Șișcanu a vorbit despre divorț: „Nu știu cum ar trebui să răspund”

Cristina Șișcanu, despre decesul socrului ei: „Nu e ușor, nu e ușor deloc”

Cristina Șișcanu, ținta comentariilor negative în mediul online. „Ține de bun simț să te acoperi”

„Le-am propus rudelor să vină la mine, să am grijă de ei pe toată perioada asta critică. Mi-au zis că nu vor să plece acum de acasă. Îi înțeleg, însă propunerea rămâne. Eu îi aștept. Sunt dispusă să-i ajut cu orice este nevoie. Complicat…”, a încheiat Cristina Șișcanu.

Din anul 2011, Cristina este căsătorită cu Mădălin Ionescu (51 de ani). Împreună au o fiică, Petra, în vârstă de 4 ani. Prezentatorul TV mai are alți doi copii, un fiu și o fiică, Ștefania (23 de ani) și Filip (18 de ani), din primul mariaj.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!