Cristina Rus, despre viața alături de un milionar și departe de scenă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 07 iunie 2018, 19:26
Cristina Rus s-a retras din lumina reflectoarelor cu aproximativ 10 ani în urmă, însă viața departe de scenă îi priește din plin. Fosta componentă a trupei Blondy are o familie minunată căreia îi dedică tot timpul.

Cristina Rus, care va împlini luna aceasta 37 de ani, este căsătorită cu omul de afaceri Dragoș Bălteanu și au împreună doi copii. Pentru frumoasa blondă prioritățile s-au schimbat radical, iar dacă în trecut muzica era o sursă de venit, iată că în acum a devenit doar o pasiune și nu se vede, din nou, pe scenă, cel puțin nu prea curând: “Nu m-am gândit la asta, e o meserie pe care pot să o fac și este și o pasiune, nu sunt în postura să dau un verdict, dar în momentul de față fac altceva și viitorul va decide”, – a declarat Cristina Rus pentru Libertatea.

Totodată, Cristina Rus a povestit cum își trăiește viața în prezent, ce-i place să facă și care este rutina sa, având în vedere că tot timpul și-l dedică familiei: “E cu totul alta. Cred că în viață e bine ca fiecare să ne vedem prioritățile și să mergem așa cum viața ne ghidează, să nu ne punem contră, să nu ne luptăm cu noi. Atunci când un lucru îți face atât de mare plăcere, încât devine ca un drog, lupta de a renunța la acel ceva este foarte mare. Mă refer la partea artistică, da. Încerc să o canalizez către altceva. De exemplu îmi place să mă ocup de casă, să aranjez, să cumpăr diverse lucruri, de exemplu, flori în casă, să cânt cu fetița mea, e foarte important ca latura asta muzicală să mi-o manifest și chiar fac lucrul acesta, dar în cadrul familiei”, – a dezvăluit Cristina Rus pentru sursa citată.Cristina Rus in prezent

Cristina Rus făcea furori în anii 2000, însă, iată că și astăzi, în ciuda celor două sarcini avute, frumoasa blondă a reușit să-și păstreze intactă silueta, cu toate că recunoaște că a trebuit să apeleze la un nutriționist: “80 la sută e cam din ce mănânci și 20 la sută din ce sport faci, ce activități fizice ai. Încerc să mănânc produse cât mai lichide, care să nu îngreuneze digestia, dar până la urmă suntem foarte diferiți și fiecare trebuie să vadă bioritmul natural, ce îi face bine. Am observat alimentele care nu îmi fac bine, care mă umflă și ușor ușor am încercat să le elimin. Eu am fost la nutriționist. Acum am 54 kg. Nu am de gând să mai slăbesc. Mă simt foarte bine așa. Când eram în Blondy aveam 52 kg”.

Citește și – Cum arată acum Dana Hauer, actrița care a jucat-o pe Pisi în telenovela „Inimă de țigan”

Citește și – Roxana Vancea s-a căsătorit civil. Cine este alesul inimii sale

Sursă foto: Libertatea, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!