Cristina Dochianu face planuri de nuntă

De Unica.ro, pe

O poveste de dragoste între doi tineri este banală.
Însă una cu o frumoasă prezentatoare de ştiri sportive şi un muzician de succes, întotdeauna va stârni interes.
Cu atât mai mult cu cât Cristina Dochianu de la Antena 1 şi iubitul ei, Radu Cernăuţean, de la trupa Crush, fac planuri de căsătorie.
Ne-am dat întâlnire în parc, profitând de o toamnă incredibil de caldă şi de o zi însorită.

O poveste de dragoste între doi tineri este banală.
Însă una cu o frumoasă prezentatoare de ştiri sportive şi un muzician de succes, întotdeauna va stârni interes.
Cu atât mai mult cu cât Cristina Dochianu de la Antena 1 şi iubitul ei, Radu Cernăuţean, de la trupa Crush, fac planuri de căsătorie.
Ne-am dat întâlnire în parc, profitând de o toamnă incredibil de caldă şi de o zi însorită.
Aveam să aflu că prima lor întâlnire a avut loc chiar într-un parc şi că plimbarea pe care le-am propus-o a venit tocmai bine, pentru că de mult nu mai ieşiseră în Herăstrău!
Au fost punctuali, venind cu maşina lui Radu, cu numere de Suceava. Din momentul în care au ajuns şi până au plecat la serviciu, tinerii nu s-au pierdut din ochi şi permanent au avut grijă unul de altul.
Primul lucru care te izbeşte la Cristina sunt ochii albaştri. N-ai cum să rămâi indiferent din momentul în care te-au fixat. Însă, în spatele privirii pătrunzătoare se ascunde de fapt o persoană timidă, cu aspect de şcolăriţă mereu pusă pe şotii.
De fapt, dacă te uiţi mai atent la cei doi, vei avea senzaţia că vezi un cuplu adolescentin, la prima iubire. O poveste de dragoste născută dintr-o întâmplare fericită şi ajunsă la un moment important.
PRIETENUL CU CEAFĂ LATĂ. „Ne-am cunoscut la emisiunea Chic&Shake, realizată de DJ Vanda la Euforia. Radu era invitat cu trupa, să cânte, iar eu eram singură”, spune Cristina. Un zâmbet îi încolţeşte pe faţă când pomeneşte de iubitul ei, iar acesta îi răspunde la fel.
„O urmăream foarte atent, fără să vreau”, continuă Radu ideea din zbor. „Dacă nu intra ea în vorbă cu mine, aş fi crezut că e o încrezută, ea fiind de fapt mai timidă. Aş fi interpretat foarte greşit. Mi-am dat seama mai târziu că de fapt ne-am întâlnit mai demult la Teo, când ea dansa pentru Andreea Bănică, dar atunci nu ne-am remarcat”, adaugă sorbindu-şi iubita din ochi Radu.
Amândoi veneau în urma unor relaţii eşuate, din care îşi reveneau cu greu. Iar momentul întâlnirii lor nu putea fi unul mai propice. „El credea despre mine că sigur am un „prieten cu ceafa lată” şi era într-un moment în care nu ştia dacă îşi mai doreşte o altă relaţie. Eu nu aveam pe nimeni atunci, eram dezamagită şi deprimată”, îşi aminteşte Cristina începutul relaţiei sale. Tocmai pusese capăt unei relaţii mai zbuciumate cu Mihai Sturzu de la Hi-Q.
Radu nu ştia destul de multe amănunte din trecutul celei care avea să-i devină iubită.
„Habar n-aveam că a pozat în Playboy când ne-am cunoscut. Abia după o vreme, când deja comunicam prin mesaje, am aflat de la Alexandra, colega mea. Şi îţi dai seama că primul gând a fost că vreau să văd şi eu revista. Apoi am avut discuţia asta cu Cristina şi i-am spus că aştept să ne cunoaştem mai bine şi o să îmi arate ea revista. Aşa că nu m-am uitat, am considerat că îi invadez vulgar intimitatea. Am crezut că aşa e mai corect şi faţă de mine şi faţă de ea. Nu vroiam sa o văd, dar într-o zi, o prietenă de-a mea foarte bună mi-a zis că se uită ea pe net după poze. Şi mi-a spus doar că are sânii foarte frumoşi”, adaugă Radu, într-un moment care o face pe Cristina să roşească.
Cristina Dochianu face planuri de nuntăSMS-UL MAGIC. Îmi fac loc între două zâmbete şi câteva priviri admirative pe care cei doi şi le aruncă la masă şi încerc să aflu continuarea poveştii de unde am lăsat-o. Cristina a fost cucerită cu un sms, pe care Radu i l-a trimis într-una din zilele care au urmat.
Dar de ce un mesaj scris, când ar fi putut să o sune? „Îmi era teamă de respingere, de un refuz”, spune Radu. „Am şters vreo trei mesaje care nu îmi ziceau nimic. Aşa că am ales să îi scriu ceva sincer, nu un text luat de pe google. N-am spus nimănui până acum, însă în mesaj i-am scris că mi-aş tatua cealaltă aripă pe umăr”. Cristina are un tatuaj pe umărul stâng, cu o aripă de înger. Radu şi-a făcut una identică, însă pe umărul drept, ca o completare şi totodată o pereche a aripii Cristinei.
„Am fost foarte plăcut surprinsă de mesaj. Cine şi-ar face un tatuaj aşa, fără să te cunoască? Cu o lună înainte să îl cunosc pe Radu eram foarte deprimată, eram nemulţumită, ceva nu mergea în viaţa mea. Şi cred că am încercat practic să marchez momentul acela, mi-a venit să-mi fac un tatuaj. Pur şi simplu, în încercarea de a elibera tot ce e negativ în mine”.
PRIMA ÎNTÂLNIRE, AMÂNATĂ. Însă avea să treacă mai mult timp până ce la prima întâlnire. „Pe Radu l-a lovit o gripă la pat, cu febră foarte mare. Şi am vorbit vreo două săptămâni pe messenger. Nu vroia să mă lase să îl văd aşa, bolnav.
Eu nu eram de acord, însă nu aveam ce să fac. În prima zi în care s-a simţit mai bine, eu trebuia să plec cu părinţii la munte. Şi mi-a zis că poate să ia un taxi, să vină să ne vedem cinci minute. I-am spus: nu ai vrut să mă vezi până acum, atunci aşteaptă până mă-ntorc. După aia am regretat gestul ăsta, că m-am gândit tot weekend-ul la el.
Ne-am văzut abia duminică după-amiaza, în faţa Primăriei Capitalei, la intrarea în Cişmigiu”, povesteşte Cristina, luându-şi iubitul de mână.
CRISTINA ÎN VIDEOCLIP. „Am văzut asfinţitul împreună, am fost la masă, ne-am plimbat… Eu am încercat să o fotografiez, dar ea n-a vrut. Aşa că nu am poze cu ea de la prima întâlnire, decât o reflexie într-un geam. În schimb, am pozat copacii şi asfinţitul. Era pe 24 august 2007…”, îşi aminteşte şi Radu.
Prima întâlnire i-a apropiat pe cei doi, iar muzica a fost cea care i-a legat. După o perioadă, au conceput împreună scenariul unui clip pentru care Radu s-a oferit să pună la bătaie bani buni pentru a-l realize şi pentru a-şi vedea iubita în rol principal. Dar cum socoteala de-acasă nu se potriveşte cu cea din târg, din cauza unor probleme de buget, ideea celor doi a picat pentru moment. În următorul clip, însă, nu vor mai rata ocazia.
Cristina va fi protagonista piesei „Cu tine-n Rai”. „Dar nu s-a pus problema să şi cânt, aşa cum a apărut la un moment dat în presă. Nu ţin să mă apuc de muzică, îmi place doar să ascult”, spune Cristina, care nu ratează niciun concert al Alexandrei Ungureanu & Crush atunci când timpul îi permite.
S-AU MUTAT ÎMPREUNĂ. O asemenea relaţie nu poate duce decât într-un singur sens, cred eu, aşa că întrebarea următoare era firească: pe când nunta? Iar Radu se grăbeşte să lămurească dilema. „Întrebarea asta nu are sens, din momentul în care mi-am tatuat aripa… Toată lumea ne întreabă dacă ne luăm. Lucrurile au mers de la sine, iar nunta este doar o chestiune de timp”.
Până de curând, Radu a locuit împreună cu familia Cristinei. Însă relaţia, care a devenit tot mai serioasă, i-a împins pe cei doi către pasul următor. „Nu că ne deranjează că stăm cu părinţii, însă important e să avem şi noi viaţa noastră, să vină prietenii la noi, să vedem cum e să stăm împreună, să facem gălăgie până dimineaţa. Am găsit un apartament cu chirie. Acum e haos, cumpărăm lucruri, mobilăm…”, povestesc cei doi îndrăgostiţi.
Viaţa în doi trece mai uşor, mai ales când ambii sunt implicaţi în diverse activităţi. „Dimineaţa şi seara avem ceva timp împreună. Un mic dejun aşa, mai lung, în rest, weekend-urile nu prea stăm împreună. El are concerte, eu lucrez, iar când nu lucrez, mă duc să-l văd la treabă”, povesteşte cea căreia i se mai spunea şi „Cristimica”.
Deşi sunt foarte tineri şi relaţia lor nu a prins rădăcini adânci, cei doi au grijă unul de celălalt cum pot mai bine. În timp ce se pregătesc de plecare, Cristina îi aranjează iubitului ei gulerul şi îi îndreaptă haina.
El o ajută să urce în maşină şi înainte să demareze spre Antena 1 mai apucă să îmi spună că e fericit şi că de multe ori Cristina i-a fost alături în moment grele: „mă ajută mereu când sunt obosit sau bolnav. Mai demult, Cristina a făcut cursuri de reiki şi are puteri bioenergetice. Când eram în vacanţă, în Grecia, mi s-a făcut rău când ne-am dus într-o croazieră şi în câteva clipe după ce şi-a pus mâinile pe mine m-a vindecat!”. Maşina celor doi pleacă în viteză. Îi aşteaptă ore de studio, ştiri sportive şi-n curând – musafiri în noua casă. Şi, de ce nu, o nuntă ca-n poveşti.
Cristina Dochianu face planuri de nuntă5 întrebări incomode
1. S-a vorbit mult despre despărţirea ta de Andreea Bănică şi de faptul că aceasta s-ar fi supărat că ai pozat în Playboy fără ştirea ei. Cum au stat lucrurile?
Am plecat puţin înainte să apară revista, dar nu ştiu dacă a văzut pozele cât mai eram în trupă sau după ce am plecat. Eu am decis să plec când s-a umplut paharul, din motivele mele, nu pot să le spun acum. Dar ea, în seara când am plecat, a început să dea telefoane în colo şi-ncoace şi probabil a aflat. Eu spusesem deja că vreau să plec. Dar nu m-a dat ea afară, în niciun caz. N-am mai vorbit de atunci, nu ne-am mai întâlnit. Dar eu n-am absolut nimic cu ea, ea şi impresarul ei sunt supăraţi pe mine.
2. Cum a privit familia ta ideea de a poza în Playboy?
Am vorbit cu mama şi i-am spus „uite, mi s-a propus să pozez, ce să fac?”. Mama a fost foarte de treabă. Mi-a spus: „Cristina, dacă tu vrei, poţi să pozezi”. Şi pozele care au ieşit nu sunt vulgare. Dar nu aş mai face-o acum.
3. S-a întâmplat să te sune fotbalişti, să te invite „la o cafea”?
Am primit mesaje, însă eu de obicei nu răspund la numere necunoscute. Am primit însă nişte mesaje mai deplasate la sfârşitul anului trecut, ceva de genul „aş putea să te duc în nu-ştiu-ce ţări” şi lucruri de genul ăsta. Aveam să aflu că insistentul era Alin Stoica. Însă nu e adevărat ca m-a sunat Bănel Nicoliţă.

4. Se poartă prezentatoarele de sport care au prieteni sportivi. Tu cum de ai un muzician?

Se poartă, dar depinde la ce te gândeşti cel mai mult. Cum mie mi-a plăcut muzica şi tot ce are legătură cu ea, l-am atras în viaţa mea pe Radu, care compune muzică foarte bună şi are succes.
5. Ai un model în televiziune? Imiţi pe cineva?
Nu, pentru că mi se pare normal să fiu eu însămi, nu am pe cine să copiez. Cel mai bine e să fiu naturală. Mie îmi plac toţi oamenii talentaţi, indiferent de domeniul în care activează, însă nu am un model anume.
Foto: Sebastian Enache

Text:
Florin Ghioca

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!