Cristina Cioran, în ultimul trimestru de sarcină. Câte kilograme s-a îngrășat

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 05 iulie 2021, 16:40
Cristina Cioran a intrat în cel de-al treilea trimestru de sarcină și se pregătește de venirea pe lume a fetiței sale. Vedeta a mărturisit că a mâncat tot ce și-a dorit și s-a îngrășat câteva kilograme. 

Cristina Cioran și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, vor deveni părinți în această toamnă. Însărcinată în șapte luni, vedeta a mers într-o emisiune TV îmbrăcată în cămașa partenerului ei de viață. Aceasta a recunoscut faptul că și-a făcut toate poftele în sarcină și a acumulat peste 10 kg până acum.

„Am venit în cămașa iubitului, că în ea încap. Hainele lui devin rochițele mele. Am intrat în trimestrul trei, care se spune ca e cel mai greu. Nu mi-am dorit să țin regim. Aș fi ținut regim doar dacă ar fi fost necesar. În rest am zis dacă este această ocazie să mănânc orice, să vină. Nu cred în pofte. Acum îmi permit să mănânc tot ce-mi doresc, pentru că am această scuză, să mă satur de orice”, a declarat Cristina Cioran la Antena 3.

cristina cioran insarcinata platou emisiune

Cristina Cioran, mesaj de încurajare pentru femeile care vor să devină mame după 40 de ani

Vedeta împlinește la finalul lunii iulie 43 de ani. Aceasta a transmis un mesaj de încurajare pentru femeile care își doresc să devină mame, chiar dacă au trecut de vârsta de 40 de ani.

„Vreau să le încurajez pe femeile trecute de 40 de ani care sunt descurajate de statistici. Că e prea târziu, că le-a sunat ceasul biologic, că sunt prea bătrâne. Așa, și? Nu suntem o generație care să avem basmale în cap, cu cizme de cauciuc, rânind la porci. Mie mi se pare că suntem o generație extraordinară, foarte tineri, atât fizic, cât și comportamental”, a mai spus actrița.

De asemenea, Cristina Cioran a mărturisit că nu a făcut vaccinul împotriva COVID-19 pentru că avea deja anticorpi. Aceasta s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 la finalul lunii septembrie 2020.

„Recomandarea medicală inițială a fost să nu mă vaccinez, pentru că aveam anticorpi. Eu am rămas însărcinată în luna ianuarie și COVID am făcut în septembrie, la sfârșit, octombrie. Deci cumva aveam încă anticorpi și nu aveam nevoie.

Pentru că problema care poate interveni este temperatura corpului, care poate interveni după vaccin, care la femeile însărcinate foate fi extrem de periculoasă. Acum doctoriță mi-a zis că dacă vreau să-l fac, pot să-l fac. Însă sunt într-o dilemă. Încă sunt într-o perioadă emoționată”, a mai spus actrița.

Sursă foto: Instagram, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!