Cristina Belciu, iubita lui Cristian Boureanu, primele declarații despre nuntă

De Unica.ro, pe

Cristian Boureanu (49 de ani) și modelul Cristina Belciu (24 de ani) formează un cuplu din decembrie 2021. Recent, actrița a oferit primul interviu după începerea relației cu fostul politician.

Perechea s-a cunoscut într-un restaurant din București. Cristina a apărut în aceeași lună pe coperta revistei italiene „Rope”. Editorii publicației au numit-o „la nuova Bellucci – noua [Monica] Bellucci”.

Cristina Belciu, iubita lui Cristian Boureanu, primele declarații despre nuntă

Întrebată ce calități trebuie să aibă bărbatul de lângă ea, Cristina a declarat la Antena Stars: „Mă interesează cel mai tare ca mână lui să o țină cel mai strâns pe a mea, ca ochii lui să-i privească numai pe ai mei, ca chipul lui să se așeze doar pe pieptul meu”.

Cristina Belciu, iubita lui Cristian Boureanu, primele declarații despre nuntă

„Aș fi vrut să pot să fiu geloasă în anumite momente, dar nu pot pentru că eu sunt eu, știu ce pot să ofer. Dacă sunt insuficientă înseamnă că nu sunt pentru tine”, a mai spus.

„Eu mă îndrăgostesc de mintea omului. (…) O privire sinceră, caldă, o floare, nu am nevoie de o mie de trandafiri, un «te iubesc» sincer. Mă bazez pe lucruri simple, respect, zâmbet, ținut strâns de mână. O femeie cred că este cucerită de atitudinea bărbatului și de felul în care el se raportează la el, în primul rând, și apoi la ea. Dacă are respect de sine, automat știe să respecte și femeia din fața lui. Asta mă interesează, mintea, respectul și zâmbetul”, a continuat.

Cât despre nuntă, modelul a completat: „Sunt niște idei pe care orice fetiță le are în minte de mică. Cred că fiecare își proiectează rochia de mireasă. Dar sunt niște discuții pe care o să le purtăm la momentul potrivit, pentru că viața e atât de frumoasă, o lăsăm să curgă și așteptăm să vedem cu ce o să ne surprindă”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Monica Tatoiu, despre iubitele lui Cristian Boureanu: „M-a întrebat ce părere am”

Laura Dincă, despre despărțirea de Cristian Boureanu: „Vorbim zilnic”

Cristina Belciu este din Moinești, județul Bacău, și a urmat Facultatea de Litere a Universității din București, specializarea Comunicare și Relații Publice. Activează ca actriță, model și creator de conținut online, având și un blog, „The Voguish Signature”. „Totul a început ca un hobby din care am început să câștig bani. A ajuns ca un job, doar că nu se simte așa, pentru că fac ce-mi place”, declara Cristina Belciu în 2018, pentru Desteptarea.ro.

În 2021, Cristina a fost distribuită în pelicula „Long Island Club”, alături de actrița Cristina Gheorghe. Pelicula are un buget de 800 de mii de euro și va fi difuzată în România, dar și în alte țări europene, precum și în cadrul festivalurilor de film din Italia.

Pelicula spune povestea savuroasă a unei dansatoare de striptease și a unei actrițe care, cu timpul, devine o hoață de bijuterii de primă clasă. Filmul are trei regizori: Tiberiu Hârsan, Marian Moldoveanu, cunoscut drept Mark Azekkok, și Tobi Ibitoye, fost concurent și finalist „Vocea României” (2015).

Cristian Boureanu a mai fost căsătorit de două ori

Cristian Boureanu a fost căsătorit de două ori în trecut. Alături de prima lui soție, Irina, are și o fiică, Ioana, în vârstă de 20 de ani. Primul mariaj s-a încheiat după ce Irina l-a înșelat pe fostul politician cu nașul de botez al fiicei lor. Ulterior, Cristian s-a căsătorit cu Valentina Pelinel (41 de ani). Din păcate, nici acest mariaj nu a durat. În prezent, Valentina este căsătorită cu Cristian Borcea (52 de ani).

Valentina și Cristian Borcea s-au cunoscut la nunta ei cu Boureanu, Borcea fiind atunci un prieten foarte apropiat de-al fostului politician. Alături de Borcea, Valentina a devenit mama a trei copii, un fiu și două fiice, Milan (5 ani) și, respectiv, gemenele Indira Maria și Rania Maria, în vârstă de 3 ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!