Laura Dincă, despre despărțirea de Cristian Boureanu: „Vorbim zilnic”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 31 august 2021, 12:06

Cristian Boureanu (48 de ani) și logodnica lui, Laura Dincă (24 de ani), s-au despărțit după 6 ani de relație. Perechea s-a logodit în anul 2018 și urma să se căsătorească în 2019. Cu toate acestea, evenimentul a fost amânat.

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat.

Laura Dincă, despre despărțirea de Cristian Boureanu: „Vorbim zilnic”

Este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau niciun fel de declarație”, a spus Cristian Boureanu pentru Național.

Laura Dincă, despre despărțirea de Cristian Boureanu: „Vorbim zilnic”

„Nu am nimic să îi reproșez. Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă. Nu, nu mai există cale de împăcare, chiar dacă el vrea, chiar dacă am mai vorbit despre…

Dar, oricum, eu îl iubesc, este un om deosebit. Vorbim zilnic, ne și vedem, dar asta nu înseamnă că vom mai fi împreună”, a declarat Laura Dincă recent pentru Fanatik.

„Relația noastră nu mai funcționa. Cum era să ne căsătorim în august, să facem unul, doi copii, iar apoi, în doi sau trei ani să ajungem tot aici, să ne despărțim, să rămân singură cu copiii? Acum, într-un fel, e mai bine…”, a mai declarat modelul pentru aceeași sursă.

Citește și:

Cum arată Gabriela Prisăcariu în ultima lună de sarcină. „Fericită cu 20 de kilograme în plus”

Adela Popescu a vorbit despre revenirea la „Vorbește Lumea” după mai puțin de două luni de la a treia naștere

Așchia nu sare departe de trunchi! Ce frumoasă este fiica supermodelului Heidi Klum

„Sunt bine. Nu mai vreau să dau nicio declarație. V-am surprins pe toți cu această separare, asta este, se mai întâmplă. Sunt super ok. Lucrul acesta este de ceva timp. Noi nu ne-am despărțit ieri sau acum două zile, ci de ceva timp.

Nu mai vreau să fiu persoană publică. Nu el m-a lăsat, nu eu l-am lăsat, amândoi am decis asta. Ne-am despărțit pentru că nu se mai putea”, mai spunea Laura în august 2021, pentru Playtech.

Cristian Boureanu a mai fost căsătorit de două ori în trecut. Alături de prima lui soție, Irina, are și o fiică, Ioana, în vârstă de 20 de ani. Primul mariaj s-a încheiat după ce Irina l-a înșelat pe fostul politician cu nașul de botez al fiicei lor.

Ulterior, Cristian s-a căsătorit cu Valentina Pelinel (40 de ani). Din păcate, nici acest mariaj nu a durat. În prezent, Valentina este căsătorită cu Cristian Borcea (51 de ani).

Valentina și Cristian Borcea s-au cunoscut la nunta ei cu Boureanu, Borcea fiind atunci un prieten foarte apropiat de-al fostului politician.

Alături de Borcea, Valentina a devenit mama a trei copii, un fiu și două fiice, Milan (4 ani) și, respectiv, gemenele Indira Maria și Rania Maria, în vârstă de 2 ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!