Cristina Belciu radiază după despărțirea de Cristian Boureanu: „Sunt fericită”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 iunie 2022, 12:03

Cristina Belciu (25 de ani) a format timp de 4 luni și jumătate un cuplu cu afaceristul Cristian Boureanu (49 de ani). Recent, actrița a spus care a fost motivul despărțirii și ce regret are după cele petrecute.

Cristina Belciu radiază după despărțirea de Cristian Boureanu: „Sunt fericită”

„Totul e minunat, pentru că aleg să văd viața în roz. (…) Relațiile mele, două, s-au stins din lipsă de compatibilitate. În prima relație, ne-am dus amândoi pe drumuri separate, cumva nu mai mergeau lucrurile. E vorba de compatibilitate. Sunt fericită că nu m-a dezamăgit nimeni, așa cum se scrie în presă. Sunt fericită, sunt împăcată”, a declarat la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Mă irită pe alocuri (n.red.: că a vorbit despre viața personală), pentru că nu voiam să ies cu asta în față, dar cred că o să se liniștească lucrurile”, a completat.

Pe 21 mai, Cristina a împlinit 25 de ani. Modelul și-a sărbătorit aniversarea în Italia. La petrecere a fost prezent și Boureanu. Inițial s-a vehiculat că ar fi mers la eveniment fără cadou și că ar fi avut un comportament neadecvat cu invitații. Cu toate acestea, afaceristul a declarat ulterior:

„Se scriu multe lucruri, unele adevărate, altele neadevărate. Să îi spuneți domnișoarei că a primit și flori. Deși i-am făcut o surpriză că m-am dus, a primit și flori. În ciuda faptului că i-am făcut o surpriză și am ajuns sâmbătă pe seară, i-am dus și un buchet de flori. A avut mulți invitați, am fost unul dintre invitați. S-a simțit foarte bine, în rest nu am ce să comentez”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Fosta iubită a lui Cristian Boureanu, implicată într-un accident rutier: „Am avut noroc că am avut centura”

Cristina Belciu

Monica Tatoiu, despre iubitele lui Cristian Boureanu: „M-a întrebat ce părere am”

Laura Dincă, despre despărțirea de Cristian Boureanu: „Vorbim zilnic”

Luna trecută, modelul mai spunea:

„Sentimentele nu dispar de pe o zi pe alta. Eu am zis și atunci că îi port un respect deosebit, o dragoste, dar compatibilitatea și dragostea nu sunt același lucru. Așa am decis amândoi. Până la urmă, cred că fiecare e menit să fie cu persoana pe care o merită. Un lucru pe care l-am învățat de la Cristi a fost ca niciodată să nu mai zic niciodată. Dacă, cu tot cu iubirea pe care ne-am purtat-o, lucrurile nu au funcționat, e greu să te gândești la o împăcare, pentru că cel mai important e ca fiecare să fie lângă omul care îi aduce liniște și fericire”, a declarat Cristina Belciu la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Eu am un respect deosebit pentru Cristi și am zis-o de fiecare dată. Nu știu, nu mă mișcă în niciun fel pentru că nu e treaba mea. Noi am încheiat ceva și de aici este decizia lor ce o să facă. Eu nu concurez cu nicio femeie. Știu ce reprezint și sunt foarte bine cu mine. Nu stau să plec urechea la micile săgeți care se trimit către mine. E sub demnitatea mea. Nu aș avea o problemă dacă fostul meu s-ar împăca cu fosta lui. Niciodată să nu zic niciodată, am învățat de la Cristi. E greu să te gândești la o împăcare”, mai spunea actrița recent, tot la Antena Stars.

Cristian Boureanu: „Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă”

„Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună”, a declarat Cristian Boureanu, după despărțirea de model.

„Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea. O veritabilă lady, cu un suflet de copil. A reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Mulțumesc pentru tot, Cristina!”, a încheiat.

Cine este Cristina Belciu?

Cristina Belciu este din Moinești, județul Bacău, și a urmat Facultatea de Litere a Universității din București, specializarea Comunicare și Relații Publice. Activează ca actriță, model și creator de conținut online, având și un blog, „The Voguish Signature”.

„Totul a început ca un hobby din care am început să câștig bani. A ajuns ca un job, doar că nu se simte așa, pentru că fac ce-mi place”, declara Cristina Belciu în 2018, pentru Desteptarea.ro.

Cristian Boureanu a mai fost căsătorit de două ori

Cristian Boureanu a fost căsătorit de două ori în trecut. Alături de prima lui soție, Irina, are și o fiică, pe Ioana. Primul mariaj s-a încheiat după ce Irina l-a înșelat pe fostul politician cu nașul lor de cununie, Sebastian Vlădescu.

Ulterior, Cristian s-a căsătorit cu Valentina Pelinel (41 de ani). Din păcate, nici acest mariaj nu a durat. În prezent, Valentina este căsătorită cu Cristian Borcea (52 de ani). Valentina și Cristian Borcea s-au cunoscut la nunta ei cu Boureanu, Borcea fiind atunci un prieten foarte apropiat de-al fostului politician.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!