Cristina Bălan: „Nu sunt o mamă bună. Uneori îmi ies din pepeni!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 25 ianuarie 2023, 13:34

Cristina Bălan (41 de ani) a vorbit recent despre greutățile întâmpinate ca mama. Cântăreața are gemeni, în vârstă de 9 ani, cu sindromul Down, și în urmă cu câteva săptămâni a anunțat că este însărcinată din nou.

Artista nu se consideră o mama foarte bună și spune că și-ar dori să aibă mai multă răbdare. În plus, Cristina spune că nu îi plac situațiile în care trebuie să le impună limite copiilor, deși acest lucru trebuie făcut uneori.

Nu sunt o mamă foarte bună. Mai am de lucrat. Mi-aș dori să fiu în atâtea feluri și uneori mă dezamăgesc pe mine, pentru că nu reușesc întotdeauna să am răbdarea aceea de fier. Cred că orice părinte visează să fie prieten cu copilul și să se înțeleagă.

Uneori trebuie să fii părinte și să impui limite, iar asta este foarte aiurea. Mie nu îmi place să fac treaba asta, să fiu bossy, să fac pe șefulețul și uneori trebuie. 

Copiii au nevoie de limite. Cred în educația cu blândețe, dar nu întotdeauna îmi iese. Uneori mai ridic tonul, îmi ies din pepeni și am reacții de lasă-mă în pace. Aș vrea să fiu tot timpul zen”, a povestit cântăreața în podcastul ”Duet cu Alexandra”, găzduit de Alexandra Ungureanu.

Cristina Bălan i-a retras pe Matei și Luca de la școală din cauza marginalizării. Artista a dezvăluit că la o școală normală, copiii sunt mult prea violenți. Cântăreața a descris școala ca fiind un “mediu nociv”.

Cristina Bălan: "Nu sunt o mamă bună. Uneori îmi ies din pepeni!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

I-am retras de la școală pentru că a început să devină un mediu nociv pentru ei. Dacă un adult nu știe să gestioneze o situație de genul acesta și începe să îi ferească pe copiii tipici de copiii speciali, atunci ei încep să se simtă izolați. Încep să dezvolte o anumită atitudine, fără să aibă vreo vină neapărat, dar există. Ei nu sunt violenți, dar dacă văd violență, pot să o preia.

Dacă văd alți băieței că dau cu piciorul sau se hârjonesc și fac gesturi, le preiau și ei. Dar problema este că la un copil tipic se scuză lucrurile astea, că e copil. Dar la copilul special se spune că are o problemă de comportament – a spus Cristina Bălan pentru fanatik.ro.

Citeşte şi: Elon Musk și-a lansat propriul parfum. A câștigat 1 milion dolari în primele ore de când a fost pus la vânzare

Citeşte şi: Povestea neștiută a supermodelului Bella Hadid: ”Eram sora cea urâtă”

Citeşte şi: Alice Cavaleru a trecut prin momente grele cu micuța Alegra: ”Infecția ajunsese în sânge”

Citeşte şi: Meghan Markle, desprea cea mai grea perioadă din viața ei. Cine i-a fost piatra de temelie

Artista este însărcinată în șase luni și va aduce pe lume o fetiță pentru care a și ales numele – Nadeea Sofia.

Vă împărtășesc și vouă bunavestire, după o lungă perioadă de discreție. Astăzi se împlinesc 6 luni de când a apărut Minunea în viața noastră: Nadeea Sofia ♥️ Băieții sunt foarte încântați că vor avea o soră. Nouă încă ni se pare ceva extraordinar 🙏🏼 – a transmis cântăreața pe rețelele de socializare acum câteva săptămâni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!