Cristi Minculescu, despre operaţie şi Iris

De Unica.ro, pe

Cristi Minculescu a vorbit astăzi cu presă pentru prima dată despre intervenţiile chirugicale suferite în martie, dar şi despre revenirea pe scenă a trupei Iris.

Alături de colegii de trupă şi de impresarul Cosmin Nicoară, solistul a fost foarte bine dispus, iar printre tirul întrebărilor, a găsit mereu timp pentru glume şi voie bună.

A povestit deschis despre afecţiunea de care suferă, dar şi despre ce a însemnat tratamentul în Germania.

„Eu am avut dublu ghinion, că am luat de la tata boala asta şi că nu am dus-o pe picioare, cum fac mulţi. Eu am fost un caz la 4 milioane”, a spus Minculescu. Acesta a mulţumit autorităţilor pentru susţinere şi ajutor în perioada operaţiei, dar şi presei „pentru că nu vorbeşte despre mine, ci mă ascultă”.

Cât despre activitatea profesională, am putut afla că Iris va avea un prim concert sâmbătă la Șimleul Silvaniei, urmând să susţină un spectacol pe săptămână până pe 8 octombrie, când va concerta la Bucureşti, la Sala Polivalentă.

În plus, pe Iris îi poţi asculta şi la festivalul Peninsula de la Târgu Mureş pe 25 iulie.

Fanii trebuie să mai ştie că până la finele lunii septembrie vor putea găsi pe piaţă discografia completă Iris, dar şi că la anul va avea loc o nouă lansare de album în stilul deja consacrat al trupei.

Conferinţa de presă s-a încheiat cu un moment emoţionant în care Cristi Minculescu a mulţumit aproape cu lacrimi în ochi presei şi tuturor fanilor pentru că i-au fost mereu alături.

Solistul s-a dezlipit cu greu de reprezentanţii mass media, chiar dacă managerul trupei îl ruga insistent să se îndrepte spre maşină.

În luna martie a acestui an, Cristi Minculescu a fost supus unui transplant de ficat într-o clinică din Germania. În vârstă de 50 de ani, solistul suferă de o boală ereditară, polichistică hepato-renală, moştenită de la tatăl său.

Această afecţiune se caracterizează prin apariţia în ficat şi rinichi a unor chisturi, care pot duce la afectarea funcţiilor acestor organe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!