De ce refuză Cosmin Seleși să mai meargă în vacanță pe litoralul românesc

De Unica.ro, pe

Cosmin Seleși a povestit pe rețelele de socializare de ce a renunțat să mai meargă pe litoralul românesc în vacanța de vară.

Cosmin Seleși le-a dezvăluit fanilor săi de pe rețelele de socializare că vara asta a ales să meargă în vacanță în insulele din Grecia. Prezentatorul TV a povestit de ce a renunțat să-și mai petreacă concediile pe litoralul românesc.

Citește și: Alex Delea, dezvăluiri neașteptate despre Lavinia Pîrva: „Ce? Eu sunt singurul? Cred că mai sunt o grămadă!”

Bărbatul care şi-a părăsit soţia pentru o refugiată ucraineană a demisionat ca să aibă grijă de ea, după ce aceasta a orbit parțial

Timp de 18 ani a fost torturată de tatăl ei, care voia să creeze o super-femeie

Reacția lui Petre Geambașu după ce fiul lui, Călin, l-a dat în judecată: „Să facă ce vrea el”

De ce refuză Cosmin Seleși să mai meargă în vacanță pe litoralul românesc

Cosmin Seleși a mărturisit că a fost dezamăgit atât de serviciile oferite în restaurantele de pe litoralul românesc, cât și de prețurile extrem de mari.

Chiar dacă sună ciudat, nu-mi permit să mă duc la mare la noi. Dacă îți permiți, nu suport ca în momentul în care… eu dacă comand un mușchi de vită sau o tochitură… și e rece… înnebunesc.

Ți-o aduce și după oră, se și supără că ai comandat tochitură sau ciorbă de burtă. Se supără pe tine, te și taxează, costă vreo 6 euro o ciorbă. Și, atunci, nu suport, sunt banii pe care eu îi muncesc. De ce să îți plătesc ție acum?

Cresc prețurile de pe 15 iulie la noi pe litoral și o cameră la trei stele e 300 de euro, fără masă. Eu înțeleg. Nu am nimic cu cei de pe litoral, funcționează. Bravo lor!, a spus Cosmin Seleși în emisiunea moderată de Adela Popescu la Pro TV, potrivit playtech.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!