De ce a fost Cornelia Catanga dezgropată de Aurel Pădureanu: „A fost ultima ei dorință!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 iulie 2022, 15:50

Sicriul regretatei Corneliei Catanga a fost dezgropat pentru a fi mutat într-un cavou din marmură. Soțul artistei, Aurel Pădureanu și fiul lor, Alexandru, au făcut un efort financiar enorm și i-au construit un cavou cântăreței.

Cornelia Catanga a murit pe 26 martie 2021 de COVID-19. Trupul neînsuflețit la cântăreței a fost înmormântat atunci în contextual restricțiilor impuse atunci în contextul pandemiei. Acum, la mai bine e un an de la deces, Aurel Pădureanu a reușit să-și îngroape soția așa cum ea și-a dorit mereu, într-un cavou, și nu direct în pământ.

Mă bucur că am reușit să îi fac Corneliei mormântul, să fie așa cum merită o mare artistă cum a fost ea. I-am îndeplinit ultima dorință. Acum are un loc de veci așa cum și-ar fi dorit.

Dacă a murit în condițiile acelea și a fost îngropată în condițiile de atunci cu COVID-ul, măcar atâta satisfacție să am. Conform protocolului COVID-19, am fost obligat să o îngrop ca pe un câine, într-un sac. I-am pus atunci hainele de înmormântare lângă ea.

Citeşte şi: Ce a făcut ani la rând după moartea Mădălinei Manole cel mai devotat fan al ei

Citeşte şi: Fratele Mădălinei Manole, replică dură după declarațiile lui Răzvan Simion despre artistă. „De și-ar face și el inseminare artificială…”

Citeşte şi: Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, după ce și-a făcut cont pe OnlyFans: „Tata mi-a zis să fac orice pentru bani!”

Citeşte şi: Soția lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu, ținta ironiilor pe TikTok. Mai multe filmări vechi cu ea au devenit virale

Acum, sicriul nu mai este direct pe pământ, ci pe beton. Am făcut acolo două cripte. Cornelia avea fobie de insecte și nu voia să fie înmormântată direct în pământ. Și nu mai spun cât pământ s-a scos de pe ea, din groapă. Am dezgropat-o în martie, să-i pot face lucrarea de la mormânt! – a spus Aurel Pădureanu pentru fanatik.ro.

Soțul Corneliei a mai precizat că a scos din buzunare peste 8.500 de euro pentru cavou:

De ce a fost Cornelia Catanga dezgropată de Aurel Pădureanu: „A fost ultima ei dorință!”

A ieșit foarte frumos, din marmură albă. M-a costat peste 8 500 de euro, dar Cornelia merita acest lucru! A fost un efort extraordinar pentru noi. Atât eu, cât și Alexandru ne-am zbătut să putem să îi facem acest cavou, deși nu ne descurcăm bine pe plan financiar.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!