Claudia Pătrășcanu ar fi fost amenințată de Bianca Drăgușanu: „Mi-a traumatizat băieții!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 ianuarie 2023, 17:56

Claudia Pătrășcanu a făcut o nouă serie de dezvăluiri năucitoare legate de conflictul dintre ea și fostul soț, Gabi Bădălău.

Cântăreața a povestit recent, la Antena Stars, cum ar fi fost amenințată de Bianca Drăgușanu. Pe tot parcursul declarațiilor, Claudia nu i-a pronunțat Biancăi numele, dar i-a confirmat moderatoarei interviului că despre ea este vorba.

Bianca Drăgușanu ar fi amenințat-o pe Claudia

Subiectul legat de amenințare a pornit de la câteva zvonuri apărute în ultima perioadă, conform cărora băieții Claudiei și ai lui Gabi, Nicholas și Gabriel, i-ar fi spus acesteia că nu vor să o cunoască pe Bianca Drăgușanu, dar “se insistă” ca lucrul acesta să se întâmple.

Claudia Pătrășcanu ar fi fost amenințată de Bianca Drăgușanu: "Mi-a traumatizat băieții!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu a primit o factură uriașă la curent: „Așa vom învăța să trăim dacă nu facem ceva”

Cântăreața a ținut să lămurească acest subiect, spunând că băieții nu au cunoscut-o niciodată pe iubita fostului soț. Claudia a mai precizat că iubita lui Bădălău ar fi amenințat-o la telefon.

„Nu înțeleg de ce face lucrul acesta!”

Eu știu foarte bine cum apar articolele acestea peste noapte (n.r. – cu privire la zvonurile amintite mai sus). Și sunt direcționate direct de către ea. Nu înțeleg de ce face lucrul acesta. Chiar acum câteva săptămâni m-a sunat și mi-a vorbit foarte urât, m-a amenințat. Nu vreau să vorbesc despre asta, nici să comentez. Nu mă interesează – a dezvăluit Claudia Pătrășcanu, pentru sursa amintită mai sus.

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu, anunț surprinzător la început de an. „Dacă dorința copiilor mei este de a avea un frățior…”

Cântăreața a mai spus că a existat un episod în care Gabi Bădălău și Bianca ar fi complotat pentru a-i întâlni pe băieți, fără să știe nimeni. Mai mult, iubita afaceristului “i-ar fi traumatizat” pe copii, alergându-i pentru a face o poză cu ei.

„Băieții au fost traumatizați de ea!”

Copiii nu au cunoscut-o niciodată pe ea. Chiar dacă așa s-a zvonit. A fost un complot din partea lui Bădălău și a ei, să se întâlneasacă la un loc de joacă. Acolo, cel mic (Gabriel) a fost traumatizat de ea. Ea îl alerga pe acolo să facă o fotografie cu ea. El mi-a povestit acasă. Nu a stat la poză, a fugit, s-a ascuns. Cel mare (Nicholas) a fost alergat de mama ei și de fetița ei, forțându-l să se joace cu fata. Sunt niște jocuri bolnave – a încheiat artista.

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre relația cu copiii și o viitoare căsătorie: „Nu am să rămân singură”

Nu este prima oară când Claudia Pătrășcanu spune că ar fi terorizată de fostul soț. Acum câteva săptămâni, Pătrășcanu povestea cum Bădălău o agasează cu zeci de mesaje în care o critică.

„Vrei să îți arăt 40 de mesaje în seara asta? În ce teroare trăiesc eu doar pentru faptul că muncesc, doar pentru faptul că am venit aici să își promovez melodiile? De ce nu sunt lângă copii acum? Trebuie să muncesc pentru copii. Eu nu sunt sechestrată la domiciliu, am viața mea, cariera mea, muzica. Trebuie să cânt. Copiii au stat cu mătușa și cu mama, sunt două femei – ”, a dezvăluit artista.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!