Cine este soția lui Radu Banciu. Jurnalistul, declarații fără perdea despre căsnicie: „Uneori aș vrea să mă aștepte și nu se întâmplă”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 23 februarie 2023, 12:54

Radu Banciu (52 de ani) a făcut o serie de declarații despre viața personală. Controversatul prezentator și realizator de televiziune vorbește foarte rar despre familia sa.

Invitat în podcastul “Spune-mi cine ești”, moderat de jurnalista Irina Gologan, Radu Banciu a dat câteva detalii legate de căsnicia sa.

Cine este soția lui Radu Banciu

Realizatorul de televiziune este căsătorit cu soția sa, Laura Maria, de mulți ani. Ei au împreună doi copii, o fată, în vârstă de 16 ani și un băiat, de 10 ani.

Cine este soția lui Radu Banciu. Jurnalistul, declarații fără perdea despre căsnicie: „Uneori aș vrea să mă aștepte și nu se întâmplă”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Soția sa, Laura Maria Banciu, este directorul de vânzări și marketing al unui hotel situat în Centrul Vechi ala Capitalei. Laura Banciu participă adesea și pe post de mentor și speaker la diverse evenimente legate de management.

Cine este soția lui Radu Banciu. Jurnalistul, declarații fără perdea despre căsnicie: "Uneori aș vrea să mă aștepte și nu se întâmplă"

Radu Banciu a dezvăluit că, din punctul lui de vedere, căsnicia, în zilele noastre, nu mai este ca în trecut. Programul foarte încărcat al lui și al soției îi face să petreacă destul de puțin timp împreună.

„Uneori mă așteaptă soția, uneori nu!”

„Nu sunt adeptul căsniciilor. Consider că lumea nu mai este despre căsnicii. Căsnicia era pe vremea când terminai serviciul la 2 jumate sau la 3. Aveai timp, aveai toată după amiază, toată noaptea la dispoziție. Eu ajung acasă după miezul nopții. Deci evident că lucrurile nu mai sunt la fel.

Uneori mă așteaptă soția, uneori nu mă așteaptă. Uneori nu mai vrea să m-aștepte, uneori aș vrea și nu se întâmplă/ Nu dau vina pe… Nu e nimeni vinovat. Ar fi fost magic să rămânem la nostalgia aia… Noi  ne-am imaginat în anii aceia că așa va fi – ne vom ține de mână toată viața și că nu ne va despărți nimic.” – a precizat Radiu Banciu.

Prezentatorul a mai dezvăluit că deși o iubește pe mama copiilor lui, el nu a fost niciodată omul “unei singure relații”, deoarece tentații există la tot pasul.

Nu am o căsnicie cu rele, nu mă plâng de lucrurile astea. Nu e stilul meu, nu sunt genul care să mă potrivesc perfect într-o căsnicie. Aș avea niște repere sau niște tentații, dar nu cred că în alte situații aș fi fost mai bun sau mi-ar fi mers mai bine.

Citeşte şi: Banciu, după ce lui Bendeac i s-a oprit emisiunea din cauza lui : „Mă bucur că am băgat zâzanie”

E doar o iluzie asta, dar e adevărat că atât timp cât ea există, ești acaparat de ea. Nu pot să spun că sunt omul care a avut o singură relație, o singură iubire. Lucrurile nu stau așa. Cred că un bărbat în ziua de astăzi cu multiple aptitudini, ca să nu zic calități, nu poate să se cantoneze într-o relație.

Am avut odată la facultate o colegă nemaipomenită. Îmi era și frică să ies cu ea pe stradă. Puteam să merg și dezbrăcat, că lumea se uita numai după ea. Mi-a spus într-o zi: ”Nu pot să fiu femeia unui singur bărbat”. Ne punea pe toți pe gânduri de realitatea și de impactul acestei afirmații… Nu știu ce a făcut în viață, dar probabil că nu a fost niciodată femeia unui singur bărbat, pentru că acest lucru era ilogic”, a adăugat realizatorul de televiziune.

Foto – Facebook, Linkdin

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!