Cine este și cum arată noul iubit al Monicăi Bellucci. Este mai mic decât ea cu 18 ani

De Ioana Tătaru, pe
Monica Bellucci (54 de ani) are un nou iubit pe nume Nicolas Lefebvre. Bărbatul are 36 de ani, este originiar din Paris și un cunoscut sculptor din Franța.

Monica Bellucci: „Nu mai sunt singură. Mi-am găsit perechea”

Monica Belucci trăiește o poveste de dragoste cu un sculptor din Paris, pe nume Nicolas Lefebvre. Aceasta a mărturisit că l-a cunoscut anul trecut, dar a refuzat să dezvăluie identitatea noului bărbat din viața ei, spunând doar: „Bărbatul cu care îmi impart viața nu are aceeași slujbă ca și mine, dar călătorește mult. Stilul lui de viață îi permite să-l înțeleagă pe al meu.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Retour de pêche …#mama #mucem #workinprogress #atelierdeessesmere #deessesmere #carrefourdescultures #nicolaslefebvre

O postare distribuită de Déesses Mère, Nicolas Lefebvre (@nicolaslefebvre.artist) pe

„Nu mai sunt singură. Mi-am găsit perechea. Sper să meargă totul foarte bine”, a mărturisit actrița pentru Voici.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Au four et au moulin…#soloshow #africa #artparisartfair #grandpalais #martineboulart #lefondcultureldelermitage #guillaumepiens @marinadavidpr

O postare distribuită de Déesses Mère, Nicolas Lefebvre (@nicolaslefebvre.artist) pe


Deși este îndrăgostită de Nicolas, Monica Belucci nu se mai gândește la căsătorie: „Cine poate ști ceea ce ne rezervă viitorul? Căsnicia este ceva ce hotărăsc doi oameni, la un moment dat, în viață. Când ai fost deja căsătorit, ai nevoie de mai mult timp pentru a face din nou acest pas” a declarat Monica Bellucci în trecut.

Monica Belucci are două fetițe, pe nume Deva și Leonie, împreună cu actorul Vincent Cassel.

Nicolas Lefebvre (36 de ani) s-a născut la Boulogne-Billancourt. Acesta a studiat istoria artei la Ecole du Louvre. Nicolas a plecat în Peru pentru a căuta mobilă din anii ’50. Artist autodidact și scenograf, acesta își traduce spiritual său artistic în operele de artă pe care le expune, regulat, încă din anii 2000. El are o fetiță de 6 ani, pe nume Anahi, dintr-o relație anterioară.

Sursă foto: Hepta.ro, Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!