Christian Sabbagh, cu fosta și actuala soție la un eveniment. Fiul jurnalistului, Edi, a absolvit Facultatea de Drept

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 07 iulie 2023, 16:13

S-au despărțit cu ani buni în urmă, dar de dragul fiului lor au păstrat o relație frumoasă de-a lungul timpului. Acum, Christian Sabbagh și prima lui soție, Adelina, au trăit un moment fericit împreună.

Fiul lor, Edi, a absolvit Facultatea de Drept, iar ei i-au fost aproape în ziua marelui eveniment. Alături de ei a fost și actuala soție a jurnalistului, Iulia. S-au bucurat, au făcut fotografii, iar emoțiile au fost la cote maxime.

Christian Sabbagh, surprins alături de fosta soție

Christian Sabbagh se află la al treilea mariaj, iar toate cele care i-au trecut prin viață au o frumusețe specială, dovadă stau pozele pe care jurnalistul le postează pe rețelele de socializare.

 “Așa arată doi părinți fericiți! Adelinei, primei mele soții nu i-a plăcut niciodată mediatizarea. A stat departe de tot ce înseamnă presă și și-a dedicat timpul educației băiatului nostru, drept dovadă, astăzi s-au văzut rezultatele. Edi a absolvit facultatea de drept, promoția 2019-2023!

Pentru toata fericirea, mândria, emoția, trăite astăzi, îi rămân profund recunoscător. Felicitări dragul lui tati, sunt atât de mândru de tine”, a scris Christian Sabbagh pe o rețea de socializare.

„Îl știu pe baiatul lui Christi de la 13 ani, de atunci am realizat ca este un copil bun”

Christian a fost însoțit la eveniment și de actuala soție, Iulia, care s-a declarat încântată de reușita fiului vitreg. „Îl știu pe baiatul lui Christi de la 13 ani, de atunci am realizat ca este un copil bun, cultivat, căruia ii place să evolueze! Astăzi, la absolvirea Facultății de Drept, când i-am auzit numele, am simțit o bucurie imensă.

Felicitări Eduard mult succes în continuare! Îmi doresc să retraiesc sentimentul de astăzi și cu ai mei copii”, a mărturisit ea.

Citeşte și: Christian Sabbagh, despre viața din spatele știrilor și lupta pentru fiul diagnosticat cu autism: „Terapia necesită timp, răbdare și foarte mulți bani” / Exclusiv

Citeşte și: Christian Sabbagh, corespondent de război în Ucraina: „Nu mi-e teamă”

Citeşte și: Christian Sabbagh, despre viața din spatele știrilor și lupta pentru fiul diagnosticat cu autism: „Terapia necesită timp, răbdare și foarte mulți bani” / Exclusiv

Christian Sabbagh, un tată mândru

Christian Sabbagh are patru copii de care e foarte mândru. Jurnalistul și-a serbat, de curând, fiul cel mare.

“Astăzi este ziua lui, a băiatului meu minunat! Un copil conștiincios, bun, cuminte așa cum probabil își dorește orice părinte. Deși trăim într-o lume periculoasă, unde tentațiile sunt la tot pasul, nu m-a făcut niciodată de rușine! Anul acesta promovează examenul de licență în drept, ca în fiecare an îmi demonstrează educația aleasă pe care a primit-o de la mama lui, Adelina căreia îi sunt profund recunoscător. La mulți ani, Edi. Chiar dacă nu-ți spun des, tati te iubește enorm!”, spunea jurnalistul pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Christian Sabbagh, rămas orfan la 13 ani. Cum era la un pas să își filmeze moartea: „Am fost lovit de o rachetă”

Christian Sabbagh luptă pentru fiul diagnosticat cu autism

Jurnalistul de la Kanal D luptă alături de actuala soție, Iulia, după ce fiul lor mai mic a fost diagnosticat cu autism. Micuțul a urmat numeroase terapii costisitore.

“A fost un moment dificil. O astfel de veste este debusolantă pentru orice părinte. Am avut nevoie de un timp să asimilez această informație și să mă „adun”. A fost cel mai teribil și dureros moment din viață mea. Dar nu poți sta cu brațele încrucișate întrebându-te de ce ți se întâmplă ție, așa că am reacționat și acționat rapid pentru a vedea ce putem face. Cred că am aplicat toate terapiile existente pentru tulburările din spectrul autist.

Dar copiii sunt diferiți și o terapie care dă rezultate într-un caz poate fi ineficientă în altul. Acum avem o nouă echipă de terapeuți și se pare că suntem pe drumul cel bun. Dar terapia necesită timp, răbdare și foarte mulți bani, iar evoluția o vezi în timp”, mărturisea Sabbagh pentru UNICA.RO.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter