Chefi la cuțite 2022. Cine sunt finaliștii care luptă pentru marele premiu din sezonul 10

De Oana Savin, pe

Emisiunea Chefi la Cuțite 2022 se apropie de sfârșit. După ce timp de mai multe săptămâni au luptat umăr la umăr pentru a obține un loc în finală, iată că a venit și momentul mult așteptat.

Sezonul 10 a fost unul presărat cu momente amuzante, tensionate, cu suișuri și coborâșuri, cu eliminări surpriză și cu salvări neașteptate. A fost, după cum spun cei trei chefi, „un sezon de nota 10”.

Cine sunt finaliștii emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10

Finaliștii sezonului 10 al emisiunii Chefi la Cuțite 2022 au fost anunțați. După trei probe grele, în care concurenți au dat tot ce aveau mai bun, punctajele finale au dezvăluit care sunt cei trei care și-au câștigat locul în marea finală.

Chefi la cuțite 2022. Cine sunt finaliștii care luptă pentru marele premiu din sezonul 10

Astfel, finaliștii sezonului 10 Chefi la Cuțite sunt: Flori Baboi, Adrian Stroe și Raluca Todea.

Aceștia au reușit să obțină cele mai mari punctaje în urma celor trei probe din semifinală. La prima probă ei au fost punctați de propriile lor familii. La a doua probă au beneficiat de ajutorul celor care i-au jurizat în proba anterioară.

Proba a creat momente cu adevărat impresionante în platoul Chefi la cuțite 2022, întâlnirile cu cei dragi fiind încărcate de emoții. Printre lacrimi, dezvăluiri emoționante și un val de energie pozitivă primit de la apropiați, concurenții s-au simțit și mai motivați în lupta pentru marele trofeu.

La cea de a doua probă, ei au fost jurizați de foști concurenți Chefi la cuțite, în timp ce ultima probă a fost jurizată de cei trei chefi: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Finaliștii Chefi la cuțite 2022 luptă pentru marele premiu de 30.000 de euro 

Acum că au ajuns în marea finală, Flori Baboi, Adrian Stroe și Raluca Todea, își doresc din tot sufletul să câștige marele premiu de 30.000 de euro.

Pentru a obține premiul, aceștia sunt nevoiți să pregătească trei preparate cu care să uimească juriul format din bucătari consacrați.

Însă, cum nu pot face atât de multe farfurii de unii singuri, ei au nevoie de puțin ajutor. Astfel, vor avea ocazia să aleagă din foștii lor coechipieri pentru a-și forma noi echipe care să îi ajute să obțină marele premiu.

Finala Chefi la cuțite 2022, difuzată de 1 Decembrie la Antena 1

Finala Chefi la Cuțite 2022 va fi difuzată de Antena 1 chiar de 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

Astfel, telespectatorii vor avea parte de un final de zi plin de emoție și vor aștepta cu sufletul la gură pentru a afla care este marele câștigător al sezonului 10 Chefi la cuțite.

Fiecare din cei trei chefi își dorește victoria pentru care a luptat în fiecare battle al acestui sezon.

În finala Chefi la cuțite 2022, Flori Baboi, Adrian Stroe și Raluca Todea vor avea ocazia să își demonstreze aptitudinile de bucătari, dar și de lideri.

Până acum, Sorin Bontea a câștigat patru sezonae de Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu a ieșit victorios în trei ediții, iar Florin Dumitrescu a avut doi concurenți câștigători.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!