Charolotte M. – un magazin fantezist!

De Unica.ro, pe

Ma numesc Charlotte M. Imi place sa calatoresc. Nu din vanitatea de a strabate meleaguri …
Charolotte M. - un magazin fantezist!Ma numesc Charlotte M. Imi place sa calatoresc. Nu din vanitatea de a strabate meleaguri indepartate, ci pentru placerea de a cunoaste. Experimentez si ma definesc in fiecare zi. Felul in care arat exprima ceea ce sunt, ceea ce simt, ceea ce vreau sa transmit. Bijuteriile pe care le port sunt o dovada in acest sens.

Am strabatut Maghrebul pentru a intelege arta de a ma pune in valoare prin lucratura fina a argintului. Mi-a batut sufletul pe ritmuri de flamenco si am apreciat altfel perlele din Marea Japoniei… Din calatoriile mele, am adus bijuterii din Praga, dar am ales si creatori din Brazilia, Spania, Romania, Franta si din Asia indepartata…

Bijuteriile sunt jurnalul meu secret. In casetele mele sunt creatori din intreaga lume, intr-o feerie de argint, lemn exotic, inox, rasine, pietre semipretioase, fetru, alama… Pentru toate acelea care ne dorim unicitate, frumos, aparte, exista colectiile de creator de la Charlotte M.

Creatorii de bijuterii sunt designeri recunoscuti pe plan mondial, cu serii mici sau unicate. Se caracterizeaza, in mod simplu, prin reinterpretarea materiilor, a formelor, a texturilor si a culorilor. Dincolo de calitatea indiscutabila, ramane surprinzatoarea frumusete a bijuteriilor.

Creatori prezenti in casetele Charlotte M. sunt: Desiree Schmidt, Ernesto de Barcelona, R Sobral, Rocio Mendevil, Balticambre, La Pangee, Pujades, Carla Milet, Roxana Gheorghe, Elena Crisan, Don Reloj.

Va invit sa ne bucuram impreuna de colectiile Maghreb, Ilinca, Nature, Classy, Boheme, Geometry, Voyage, Rodika si Jeunes artistes.

Creatorii de bijuterii
Dincolo de artizani sau de designeri cu diplome, sunt creatorii. Prin viziuni indraznete asupra liniilor, materialelor si culorilor, ei recreeaza conceptul de bijuterie. Se caracterizeaza, simplu, prin forme nemaiintalnite, aluzii la vacante si povesti si, uneori, sunt premiati pentru micile minuni pe care le savarsesc.

Ca sa le porti creatiile, trebuie sa stii, inainte de toate unde sa ii gasesti. Majoritatea lor au mici ateliere pitite in colturi diferite de lume. Sunt vedete ale revistelor de moda, dar persoane modeste, care nu isi fac publicitate. Creatiile lor sunt facute pentru a aduce exclusivism si placere in afara ideii de snobism.

Realizate cu migala si talent, bijuteriile de creator se gasesc destul de greu, presupun sa stii adresa unde se vand, sa iti placa sa descoperi. Sunt destinate celor care au curaj in a experimenta si in a fi cu adevarat admirate nu pentru ca isi permiti un brand, ci pentru ca stiu sa aleaga un design cum nu mai are nimeni. Fireste, toate bijuteriile de creator sunt hipoalergenice.

Totodata, bijuteriile de creator te imbie la intalniri cu prietenele, la momente de rasfat, la o ceasca de cafea sau o ciocolata calda, la clipa ta de reverie…

Descopera si tu universul lui Charlotte M. pe www.casetacubijuterii.ro sau fa o vizita la adresa strada Popa Tatu, nr. 24, Bucuresti!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!