Cât s-a îngrășat Celia în timpul celei de-a doua sarcini: „Am 37 de ani, celulită și drepții abdominali rupți”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 februarie 2022, 12:27

Mai sunt doar câteva zile până când Celia (37 de ani) va aduce pe lume cel de-al doilea copil. Celia și soțul ei, Ardeli Ancuța, mai au un fiu, Angelo Ioan, în vârstă de 9 ani.

Cântăreața va naște o fetiță și a postat recent, în mediul online, un mesaj prin care le explică fanilor care este starea ei de acum și prin câte modificări fizice a trecut în această sarcină.

Celia se declară binecuvântată că va naște al doilea copil și spune că nu este deranjată de kilogramele suplimentare luate în timpul sarcinii. În plus, artista le cere tuturor să nu o judece dacă nu-și va putea recăpăta forma fizică de dinaintea sarcinii rapid.

Cât s-a îngrășat Celia în timpul celei de-a doua sarcini: „Am 37 de ani, celulită și drepții abdominali rupți”

Am 37 ani și în 7 zile voi aduce pe lume a doua mea minune ! Știu, corpul meu a suferit foarte multe modificări, 20 kg în plus, am aproape 38 săpt. de sarcină, circumferința abdomenului dublată. Drepții abdominali rupți, celulita, câteva vergeturi, iar peste o săptămână din graviduță drăguță, voi fi văzută o mămică obosită și grăsuță…

Da, știu, kilogramele în plus nu au cum să nu se vadă, totusi ceea ce vreau să vă spun este ca: Acea Mămicuță grăsuță și obosită se simte binecuvântată!!! Acea Mămicuță cu celulită și vergeturi a adus pe lume viață, și da, cândva eram traumatizată de aceste gânduri: corpul meu nu va mai fi la fel, asta e clar. Dar oare de ce trebuie să fim neapărat perfecte? Acesta e oare scopul nostru în lumea aceasta? Să tragem cu disperare de niște standarde impuse???

Citeşte şi: Celia, noi detalii despre sarcină: „Sunt niște dureri destul de puternice”

Citeşte şi: Mihai Bobonete, apostrofat de internauți pentru atitudinea avută față de numărul unui concurent de la „Românii au talent”

Citeşte şi: Mihai Bobonete, apostrofat de internauți pentru atitudinea avută față de numărul unui concurent de la „Românii au talent”

Citeşte şi: Cum a slăbit Luminița Anghel fără să țină o dietă anume

Vor trece probabil câteva luni bune până o să îmi revin cât de cât și urme tot vor fi, este normal, dar urmele trebuie purtate cu mândrie!!! Vă rog nu judecați și nu puneți presiune pe mine, pe noi femeile, alegerea mea este sa îmi dau silința să îmi revin, insa usor si pentru ca e alegerea mea, nu pentru ca trebuie!

Am sa o fac în timp, ușor, cu răbdare, și liniște ! Așa că dacă nu voi reuși în primele luni? Nu puneți voi presiune pe noi cu “oh ai rămas cu burta destul de mare, oh pielea aia se mai trage oare? oh celulita, vergeturile “ hm si ce ??? Sunt ale mele, și am ales sa NU ma stresez de ele. Dacă o să îmi revin în cateva luni bine, daca nu, Nu!

Știu ce vreau si stiu ca ușor, ușor o să reușesc să îmi revin, însă nu stiu timpul și nici nu vreau să mă stresez cu asta am o minune gata să vină pe lume și inca o minune care de 7 ani imi zâmbește zi de zi. Sunt binecuvantată și fericită și chiar daca ies din asta usor șifonata, usor grăsuță, cu celulită și cu vergeturi, știu ca voi fi FERICITĂ! Îmi promit să nu pun presiune pe mine, nici NU accept gândul acesta în prima etapa ! Etapele de tranziție sunt normale (minim un an) iar urmele rămase trebuie purtate cu mândrie ! M-ati înțeles? – a transmis Celia în mediul online.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!