Cele mai sexy atlete la Jocurile Olimpice de Iarnă 2010

De Cristina Popa, pe

Lindsey Vonn, Julia Mancuso, Gretchen Bleiler, Tanith Belbin şi Aliona Savchenko sunt doar câteva din sportivele prezente în lista celor mai sexy participante la…
… Jocurile Olimpice de Iarnă de la Vancouver.

Ambiţioase, puternice şi competitive, dar, ce-i drept, mai puţin notorii, unele participante  la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Vancouver sunt şi foarte frumose şi carismatice.

Demne de  copertele revistelor glossy, alături de vedete din show-biz-ul internaţional, olimpicele sporturilor de iarnă pot concura cu uşurinţă pentru titlul de cea mai atragătoare prezenţă feminină.

Cele mai sexy sportive de la Olimpiadă? Conform mirror.co.uk, deja obişnuite cu apariţii pe covorul roşu sau în pictoriale destinate revistelor pentru bărbaţi, supremaţia frumuseţii o deţin americancele.

În frunte cu snowboarderiţa Gretchen Bleiler, patinatoarea Tanith Belbin şi schioarele Lindsey Vonn şi Julia Mancuso, reprezentantele Statelor Unite par să fie câştigătoare la capitolul aspect fizic, cel puţin numeric (6 din 10), în faţa nemţoaicelor şi a englezoaicelor.

Foto: NorthFoto, Mediafax, Agerpres

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!