Cele mai sexy femei din lume (galerie foto)

De Unica.ro, pe

Gazda evenimentului, în urma căruia am aflat cine sunt cele mai sexy femei din lume, a fost DJ-ul Vali Bărbulescu care încă mai suspină după bebeluşa Delia.

El a prezentat fiecare membră a clasamentului, punând accentul pe frumuseţile autohtone.

Cu stupoare, cu toate că mi-aş fi dorit s-o numesc mândrie, am aflat că Daniela Crudu (locul 62) e mai sexy decât Jenifer Lopez (locul 64) şi Eva Longoria (locul 63), Cream decât Carla Bruni (locul 87) şi Natalie Portman (locul 83), Andreea Perju (locul 23) decât Beyonce (locul 27) şi Scarlett Johansson (locul 26) şi lista poate continua.

Top 10 a fost şi el dominat de românce – Corina Caragea (locul 9), Simona Pătruleasa (locul 7), Monica Columbeanu (locul 6), Delia Florea (locul 4), Catrinel Menghia (locul 3).

Iar în aplauzele tuturor, doamnelor şi domnişoarelor, cea mai sexy femeie din lume, în 2009, este vedeta numărului 19  al revistei DIVA – Gina Pistol (în 2008, numai locul 64).

La evenimentul de anul trecut, Gina ne-a reamintit vorbele celebrului Alexandru Lăpuşneanu: „dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau!”.

Și se pare că bărbaţii au vrut-o şi ei până la urmă… pe poziţia fruntaşă a topului FHM.

Vedetele din top, între bun gust şi kitsch

Sunt dorite, apreciate, votate, premiate si asta doar pentru aspectul lor exterior. Sunt actriţe, fotomodele, prezentatoare de televiziune, asistente, cântăreţe şi puţine dintre ele nu au pictoriale în costumul Evei.

Unele se nasc cu nimic şi nu au nicio vină, altele se nasc cu tot şi nu au niciun merit.  Prea puţine vor să se remarce doar prin roadele muncii lor.

Dar să nu încep cu filozofii de viaţă sau teorii expirate că doar este vorba de clasamentul celor mai sexy femei din lume.

Într-un club ce se vrea a fi de fiţe, cred că şi este, s-a adunat mulţime de vedete autohtone cu zâmbetul gata pregătit pentru blitzuri.

De ce? Pentru a sărbători, lăuda, poza sau ridica premiul… nu m-am prins cu exactitate cu toate că m-am ţinut bine.

Scopul era trâmbiţarea clasamentului celor mai sexy 100 femei din lume, după părerea cititorilor FHM, şi premierea sex-simbolurilor mioritice prezente în top.

Locul părea intim şi primitor, înainte de a fi invadat de cele importante şi de toată lumea care roia în jurul lor, vădit impresionată de onoarea de a fi aproape de cele mai sexy femei din univers.

Nu pot spune că nu am văzut femei frumoase cu rochii simpatice şi pantofi sclipicioşi, bijuterii opulente şi poşete de firmă, bun gust şi kitsch. Era loc pentru toate. Totuşi, am stat printre cele mai sexy femei din lume… Și mă întrebam în ce mai constă „a fi sexy” în secolul XXI, sau, să apelez la proximitatea temporală, că asta interesează, şi să spun 2009?

Nu mă miră că marile companii de produse cosmetice sau chirurgia plastică nu intră în sfera de influenţă a faimoasei crize economice.

Tot timpul femeile vor dori să mintă sau… hai să îi spun mai subtil –  să aibe genele mai lungi, tenul mai luminos, piele mai catifelată, buzele mai senzuale, sânii mai mari, abdomenul cât mai plat etc.

Se cumpără! Ăăă… ce se cumpără?

Să fie oare ceea ce arată bine indiferent dacă e fake sau nu? Uff! Noroc de Photoshop, makeup artişti şi medicii esteticieni.

Nimeni nu mai strigă în gura mare după natural, nimeni nu-l mai invocă pentru că nu asta cerem, vrem frumuseţe sau mai bine zis „sexyciune” indiferent dacă este vorba de rezultatul multor transformări.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter