Ce tarif are Mihai Trăistariu pentru un concert de 45 de minute: „De Revelion mai creștem prețul”

De Oana Savin, pe

Mihai Trăistariu (42 ani) este unul dintre puținii artiști din România care preferă să vorbească deschis despre partea financiară a carierei sale. Artistrul a spus sincer ce tarif are pentru un concert care durează 45 de minute.

Vin sărbătorile de iarnă, iar în această perioadă artiștii români sunt foarte solicitați. Deși majoritatea sunt rezervați atunci când vine vorba de sumele câștigate în urma concertelor susținute, Mihai Trăistariu face parte din categoria celor care nu vor să ascundă nimic publicului lor.

Cât cere Mihai Trăistariu pentru un concert

Cântărețul susține că are același tarif pe care îl avea și în urmă cu 16 ani, când a participat la Eurovision.

Ce tarif are Mihai Trăistariu pentru un concert de 45 de minute: „De Revelion mai creștem prețul”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

„Onorariul meu a rămas același. După Eurovision mi-am fixat prețul la 1.500 de euro pentru un recital de 45 minute. E prețul meu, dar mă mai înțeleg cu omul. Dacă spectacolul e la Constanța, orașul în care locuiesc, mai las din preț pentru că nu mă deplasez. Dar, dacă merg la Timișoara țin morțiș să iau 1.500 de euro plus TVA pentru că avem factură, cum e și firesc”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Impact.ro.

Însă, artistul mărturisește că de Revelion își mărește onorariul, așa cum fac și ceilalți artiști.

„De Revelion mai creștem prețul. Organizatorii trebuie să înțeleagă faptul că noi, artiști, ne stricăm noaptea de Revelion, că nu petrecem. Dacă tot ne sacrificăm sărbătorile, măcar să reușim să luăm mai mult. Ori stai în familie, ori mergi și cânți pe bani ca lumea”, a afirmat Trăistariu.

Astfel, cântărețul, care în anul 2006 a obținut locul 4 la Eurovision, spune că în nopatea deintre ani are un tarif de 2.000 de euro. Iar pentru anul acesta are programate trei concerte în Bulgaria.

Dramele din viața artistului

Deși a cunoscut un succes răsunător pe plan profesional, Mihai Trăistariu a avut parte de o viață mai puțin liniștită și plăcută pe plan personal. Acesta a mărturisit că tatăl său era o fire mai violentă și a fost nevoit să asiste la certurile părinților săi.

De asemenea, artistul a dezvăluit că s-a confruntat cu neajunsurile, condițiile în care a crescut fiind foarte dure.

„Ne chinuiam cu fasole, cu cartofi. Frigiderul era deconectat ca să nu coste, caloriferele erau debranșate. Un geam era spart și ani de zile a stat așa, cu o plasă pusă acolo”, a declarat Mihai Trăistariu în urmă cu ceva timp în emisiunea ”Happy Hour”.

Mai mult, la începutul acestui an, Trăistariu a mărturisit că nepoata lui este dispărută de doi ani.

„Vă zic un lucru care mie o să-mi facă rău, dar ei o să-i facă mai bine. Sor-mea… pur și simplu i-a dispărut fata. O fată mare, de vreo 30 ani. În urmă cu doi ani. Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi. Nu știe unde e copilul ei”, spunea cântărețul în emisiunea „La Măruță”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Mihai Trăistariu

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!