Ce probleme de sănătate are Zanni, câștigătorul “Survivor România 2021” la 23 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 19 august 2021, 13:00

Zanni, câștigătorul “Survivor România 2021”, a dezvăluit recent că are câteva probleme de sănătate. Cântărețul, în vârstă de 23 de ani, spune că are o infecție bacteriană pentru care trebuie să se trateze cu antibiotice.

„Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic. Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc’, a spus Zanni, într-un vlog.

Pe lângă această problemă, lui Zanni i s-a descoperit, în urma unui RMN, o afecțiune la nivelul genunchiului. Medicii i-au recomandat artistului să evite efortul fizic.

Citeşte şi: Zanni, despre greutățile din copilărie: „Eram șapte copii în casă…”

Citeşte şi: Scarlett Johansson a devenit mămică pentru a doua oară

Citeşte şi: A confirmat George Burcea despărțirea de Viviana Sposub? Ce a scris actorul pe Instagram

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, mesaj pentru cei care o critică sau jignesc: „N-am chef de oameni răi sau proști!”

„Mi-a zis doctorul că o sa am dureri toată viața și că trebuie să port genunchieră mereu când fac efort. Am mai multe concursuri la care trebuie să mă duc și acum am așa un semn de întrebare dacă merită să merg sau nu. Oare merită să-mi dau piciorul pentru mai multe trofee?’, a mai spus câștigătorul de la „Survivor România’.

Zanni și problemele sale din copilărie

Cântărețul nu a avut o copilărie liniștită. Zanni a mărturisit acum o lună că mama lui adoptivă era destul de severă și strictă cu el și cu ceilalți frați ai lui.

„E mă certam foarte rău cu ea (n.r. – mama vitregă). De la o vârstă încolo eu am început să fiu foarte rebel, de pe la 10-11 ani. Din punctul de vedere de acum, văd că ea cumva nu avea cum să dezvolte sentimente pentru fiecare în parte, că eram 7 copii acolo, în casă. Așa că a trebuit să fie mai strictă cu noi, a trebuit să fie mai severă, mai drastică și lua decizii fără să gândească prea mult sau să simtă. Eu, când am ajuns acolo, a fost o competiție între toți din casa aia, mai ales între mine și fratele meu de care am spus că și-a luat viața acum câteva luni. Între mine și el era o competiție foarte mare. Care era cel mai iubit de mama, care făcea mai multă curățenie, cam astea erau chestiile pe care le făceam pentru ea. Ne punea să facem curățenie și care făcea mai multă curățenie, avea mai multă voie la calculator”, i-a mărturisit Zanni lui Teo Trandafir.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!