Ce carieră își dorește fiul cel mare al lui Adrian Mutu, Mario, să urmeze

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 noiembrie 2021, 11:49

Mario Mutu (19 ani) este fiul actriței Alexandra Dinu (40 de ani) și al sportivului Adrian Mutu (42 de ani). Mario a împlinit 19 ani cu doar câteva zile în urmă, pe 9 septembrie 2021. „La mulți ani, fiului meu! Te iubesc!”, a scris Adrian Mutu pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu Mario.

Ce carieră își dorește fiul cel mare al lui Adrian Mutu, Mario, să urmeze

„La mulți ani! Să-ți trăiască, bro!”, a comentat Codin Maticiuc. „La mulți ani, big boy!!!”, a scris și Sandra Mutu (27 de ani), actuala soție a lui Adrian Mutu. Sandra și Adrian au împreună un fiu, Tiago, în vârstă de 4 ani. Adrian mai are două fiice, Adriana (15 ani) și Maya (13 ani), din fostul mariaj cu modelul Consuelo Matos Gómez (48 de ani).

Ce carieră își dorește fiul cel mare al lui Adrian Mutu, Mario, să urmeze

Recent, intrat virtual în direct la Antena Stars, Mario, care în prezent este student, a spus că are o idee de afacere pe care își dorește să o materializeze. „Vreau ceva pe business. Nu știu exact ce, dar am o idee. Ceva cu haine”, a declarat Mario la Antena Stars.

„Nu știu cine o să mă susțină, dar sper să mă susțină cineva. În primul rând, trebuie să mă susțin eu, să fiu serios. Vreau s-o fac bine, dacă o fac. Nu vreau să fac așa, doar ca să o fac”, a mai spus tânărul.

Citește și:

Alexandra Dinu, primul mesaj din online după ce s-a aflat că s-a despărțit de Jeffrey Greenstein

Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein nu mai formează un cuplu

Într-un interviu din cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, Alexandra a vorbit despre creșterea fiului ei: „E complicat. E foarte complicat. Nu e ușor deloc. Acum cred că trebuie să se mai relaxeze situația. Însă au fost niște ani destul de grei, să fiu sinceră. Vreo doi ani grei.

Dar și noi am fost acolo. (…) Când a aflat că voi fi jurat în emisiunea «Românii au talent» s-a bucurat foarte mult. Se bucură în general de orice realizare a mea. El era fan al emisiunii. Se uită la formatul acesta de prin toate țările. Ne uitam împreună”.

„Ne înțelegem foarte bine, simt că începe să se maturizeze. A avut și el momentele lui de rebeliune în perioada adolescenței. Acum este mult mai matur. Este un băiat inteligent și sensibil.

Cred că are posibilitatea de a face orice își dorește în viață, dacă își dorește cu adevărat și dacă va munci. Alegerile, evident, îi aparțin. Îi dau sfaturi și mă implic și voi fi întotdeauna lângă el atunci când va avea nevoie de mine”, mai spunea actrița în noiembrie 2020, pentru Perfecte.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!