Ce a apărut la mormântul primei soții a lui Florin Piersic. Tatiana Iekel s-a stins din viață în 2017

De Unica.ro, pe

Regretata actriță Tatiana Iekel (n. 1932 – d. 2017), prima soție a lui Florin Piersic (85 de ani), nu a fost uitată de cei dragi, dovadă stând locul de veci unde se odihnește din mai 2017.

Tatiana s-a stins din viață la Spitalul Militar din Capitală, avându-l alături pe fiul ei, Florin Piersic Jr. (52 de ani), și fără ca sicriul să-i fie depus la vreun teatru din Capitală. Înmormântarea a fost ținută secretă, vestea decesului fiind făcută publică la 3 zile de la slujbă.

Florin Piersic și fiul său au fost singurii care au participat la înmormântare. Din cauza pandemiei, actorul nu a reușit să viziteze atât de des pe cât și-ar fi dorit, poate, locul de veci al primei lui soții. Recent, însă, au avut loc câteva schimbări.

Ce a apărut la mormântul primei soții a lui Florin Piersic. Tatiana Iekel s-a stins din viață în 2017

Ce a apărut la mormântul primei soții a lui Florin Piersic. Tatiana Iekel s-a stins din viață în 2017

Actorul sau fiul său au vizitat cimitirul aflat la periferia Bucureștiului, asta fiindcă mormântul regretatei actrițe arată complet diferit acum. Potrivit Ciao, Tatiana are veșnic o lumânare aprinsă la căpătâi.

Mormântul este curățat și amenajat astfel încât flori pot fi plantate. Totodată, de la acesta nu lipsesc buchete noi, așezate cu grijă în cele două ghivece disponibile. Locul de veci are și o tăblie pe care sunt așezate mai multe scoici, aduse cel mai probabil de pe litoral. Crucea are și ea legată un ornament, mormântul regretatei actriței deosebindu-se, astfel, de celelalte.

Citește și:

Când este finala Survivor România 2021 și cât valorează marele premiu

Cu ce afecțiune se confruntă încă din adolescență Oana Matache, sora Deliei

Fotografie rară cu mama Cleopatrei Stratan. Logodnicul solistei a publicat imaginea online

De ce s-au despărțit Tatiana Iekel și Florin Piersic

Tatiana Iekel și Florin Piersic s-au căsătorit în anul 1960. Anul următor, actrița anunța că era însărcinată. Fiul lor, Florin Piersic Junior, le-a călcat pe urme, urmând tot o carieră în actorie.

Fostul cuplu s-a despărțit în anul 1974. La vremea aceea, Tatiana dezvăluia că artistul se îndrăgostea cu ușurință de colegele alături de care juca pe scenă, motiv pentru care a decis să pună punct mariajului.

„Era un crai veșnic curtat. Se îndrăgostea de toate partenerele cu care juca, iar la un moment dat s-a îndrăgostit atât de tare de una dintre partenerele lui, încât i-am spus că e mai bine să ne despărțim”, mărturisea Tatiana Iekel cu mai mulți ani în urmă, potrivit Click!.

Ulterior, actorul s-a căsătorit cu actrița de origine maghiară Anna Széles, pe care a cunoscut-o într-un autobuz. În 1975 s-au căsătorit, iar în 1976 a venit pe lume fiul lor, Daniel Piersic (45 de ani). Fosta pereche s-a separat în anul 1985. Din 1993, Florin Piersic este căsătorit cu o contabilă numită Anna Torok, pe care a cunoscut-o în 1986, într-un avion.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!