Câți bani iau vedetele din România pentru concerte

De Unica.ro, pe
Vedetele din România primesc sume fabuloase pentru concertele pe care le susțin și pentru evenimentele la care participă. Ziarul Libertatea a intrat în posesia ofertelor pe care impresarii celor mai cunoscuți artiști români le pun pe masa organizatorilor de evenimente. Vezi cine câștigă cel mai bine!

Loredana conduce clasamentul. Cât primește artista pentru un concert

La 48 de ani, Loredana Groza române campioana câștigurilor pentru un concert corporate de 45-60 de minute. Fosta jurată de la „Vocea României” cere 15.000 de euro pentru un show.

După Loredana, Delia cere cei mai mulți bani. Artista solicită 12.500 de euro pentru fiecare show. Tot 12.500 de euro primesc și băieții de la Carla’s Dreams.

Conform Libertatea, locul al treilea este ocupat de Smiley. Îndrăgitul artist cere 12.000 de euro pentru un spectacol.

Pentru cei care își doresc cuplul Antonia – Alex Velea la un eveniment, onorariul acestora ajunge la 10.000 de euro. Antonia solicită, în general, 5.000 de euro, iar Alex Velea cere între 2.500 și 4.500 de euro pe show, în funcție de timpul petrecut pe scenă.

Și prezentatorii TV cer mii de euro la evenimente

Dacă visezi să îi ai pe matinalii Răzvan și Dani la un eveniment, trebuie să știi că fiecare din ei solicită 1.500 de euro, însă cea mai scumpă gazdă de evenimente pare a fi Andi Moisescu care obține 3.000 de euro pe eveniment.

Vezi lista completă a tarifelor percepute de artiștii din România și de prezentatorii TV, pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!