Cât costă pantalonii din piele cu care regina Letizia a Spaniei a făcut senzație în Barcelona

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 noiembrie 2022, 16:00

Lady in red. Așa a fost catalogată regina Letizia a Spaniei de către presa din străinătate după ce a apărut îmbrăcată în roșu burgundy pe străzile din Barcelona. Pantalonii din piele semnați Hugo Boss au fost piesa de rezistență.

Regina Letizia a Spaniei este fără doar și poate una din cele mai stilate figuri din rândul Casei Regale. Aceasta a atras privirile tuturor la cel mai recent eveniment la care a participat în Barcelona.

Regina Letizia a Spaniei, o nouă apariție impecabilă

Regina Letizia a Spaniei a fost elegantă fără să depună prea mult efort, purtând un outfit complet roșu, în timp ce vizita un spital din Barcelona. Mama a două fete, în vârstă de 50 de ani, Letizia a arătat mai fresh și mai tânără ca niciodată și asta datorită ținutei cool pentru care a optat. Regina a purtat un pulover mulat și pantaloni din piele de la Hugo Boss.

Regina Letizia pe străzile din BarcelonaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 11)

Pantofii bordeaux, care i-au completat ținuta, au contribuit la creionarea unei noi apariții fără cusur a Reginei Letizia. Potrivit site-ului oficial al celor de la Boss, numai pantalonii au costat-o pe regină în jur de 2.800 de lei.

Regina Letizia, recunoscută ca fiind o regină nonconformistă

Soția Regelui Felipe al VI-lea este cunoscută ca fiind o regină nonconformistă care nu se sfiește să își asume riscuri atunci când vine vorba despre ținutele pe care alege să le poarte la anumite evenimente. Nu este prima dată când Regina Letizia optează pentru culoarea roșie.

La sfârșitul lunii octombrie, Regina Letizia alegea un costum cu geacă și fustă midi din piele de culoare roșie, tot de la Hugo Boss, pentru o apariție în cadrul vizitei de stat alături de Felipe, în Germania.


VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Regina Letizia a Spaniei, prima suverană spaniolă fără sânge albastru

Nepoata unui şofer de taxi, fostă jurnalistă de televiziune, regină Letizia a Spaniei nu are origini nobile. A adus, însă, o notă de prospeţime controversatei familii regale spaniole, după ce s-a căsătorit, în 2004, cu prinţul Felipe.

Letizia este prima suverană spaniolă care nu are sânge albastru, dar acest lucru nu a împiedicat-o să devină un model pentru milioane de femei. „Dona Letizia i-a deschis mintea lui Don Felipe”, îi spunea un membru al familiei sale biografului britanic Andrew Morton, iar opinia se pare că este împărtăşită de mai toţi spaniolii. Cuplul format de Felipe al VI-lea și Regina Letitzia este perceput ca fiind unul foarte modern.

Sursă: Hepta/Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!