Cât a plătit Bianca Drăgușanu pentru ziua de naștere a fiicei sale. Victor Slav nu a fost prezent

De Unica.ro, pe

Bianca Drăgușanu i-a organizat fiicei sale, Sofia, o petrecere de neuitat pe malul lacului Snagov. Dar marele absent a fost chiar tatăl micuței, Victor Slav.

Sofia a împlinit 6 ani, iar Bianca Drăgușanu a considerat că este momentul potrivit ca fiica sa să aibă parte de o petrecere ca în povești. Această petrecere, la care au venit 60 de persoane, a costat-o pe blondă o sumă deloc de trecut cu vederea.

Petrecerea Sofiei a avut loc la o vilă din Snagov, pe malul lacului. Și pentru că și-a dorit ca totul să fie perfect, Drăgușanu a închiriat bărci pentru invitați, a avut standuri cu mâncare, un candy bar, un magician, precum și un tobogan gonflabil.

Cât a plătit Bianca Drăgușanu pentru ziua de naștere a fiicei sale. Victor Slav nu a fost prezentIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Se pare că pentru întreaga petrecere, Bianca Drăgușanu a scos din buzunar suma de 6.000 de euro, conform Playtech.

Victor Slav, marele absent de la petrecerea dată de Bianca Drăgușanu

Marele absent al petrecerii a fost tatăl Sofiei, Victor Slav. Fosta asistentă de televiziune a spus că fiica sa stă mai mult timp cu bunica ei.

„Fata nu prea stă la Victor. Ea vrea, dar bunică-sa, adică maică-mea, a pus monopol pe ea și o învață să nu plece. E dependentă de ea. Am și eu o luptă cu mama, ce să-i fac. O divinizează pe Sofia, zici că-i copilul ei, nu nepoată-sa. Sora mea are și ea doi băieți, dar Sofia e slăbiciunea ei”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

Deși nu a participat la petrecerea de la Snagov, Victor Slav i-a pregătit Sofiei o surpriză. Acesta a ales să o serbeze acasă, în familie.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!