Care crede Julia Chelaru că sunt defectele Andreei Bănică, fosta ei colegă din trupa Exotic

De Unica.ro, pe

Andreea Bănică, Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu au format în anul 1999 trupa Exotic. Formația s-a destrămat însă la scurt timp, Andreea Bănică devenind parte a trupei Blondy, alături de Cristina Rus, iar Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu formând împreună trupa Sexxy.

Care crede Julia Chelaru că sunt defectele Andreei Bănică, fosta ei colegă din trupa Exotic

Invitată în emisiunea „La Măruță”, Julia a acceptat provocarea sosurilor iuți. Solista a trebuit să răspundă mai multor întrebări. Dacă nu-și dorea ca telespectatorii să afle întrebarea, Julia trebuia să mănânce o rondea de cașcaval învelită în sos picant.

Care crede Julia Chelaru că sunt defectele Andreei Bănică, fosta ei colegă din trupa Exotic

Artista a fost provocată, printre multe altele, să spună trei defecte de-ale fostei colege de trupă Andreea Bănică. „Prea ambițioasă. Când eram împreună ea avea această ambiție de a se propulsa, de a fi ea ce trebuie. Eram în trupă și trebuia să fim cumva egale, dar ea era o bombă sexy și voia cumva să iasă (n.red.: în evidență). Puțină vanitate. Ușor individualistă. Individualism ca ușor egoism. Și, uneori, tăioasă la limbă, la vorbă. Puțin sarcasm, puțin venin”, a declarat Julia Chelaru. „Toate acestea sunt și calități”, a mai explicat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Adrian Mutu, refuzat de Julia Chelaru, fosta componentă a trupelor Exotic și Sexxy

De ce au divorțat Julia Chelaru și Bogdan Jianu

Claudia Pătrășcanu, despre relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Pentru mine este foarte important să…”

Se vor împăca Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? „Niciodată nu spune niciodată”

În cadrul aceluiași interviu, Julia a dezvăluit că a fost îndrăgostită de Andrei Aradits. Actorul se afla în platou în momentul în care solista a făcut dezvăluirea. Julia și Andrei s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, Julia în calitate de concurentă, iar Andrei în calitate de jurat.

„Este un secret de-al meu. Eu mă îndrăgostesc des. A fost o simpatie mai deosebită. Lucram cu el. Mă învăța actorie. Are o naturalețe șarmantă. E tot timpul calm, dă sfaturi. N-am mai întâlnit genul lui. Multe dintre colegele noastre erau îndrăgostite de el, pentru că el era ancora noastră. Era ceva deosebit. S-a păstrat, dar acum e și mai calm”, a declarat artista.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!