Camelia Baltoi, Digi Sport 1: „Am un mic secret pentru o piele superbă: uleiul de argan!”

De Unica.ro pe

Camelia Baltoi, simpatica prezentatoare a ştirilor de la Digi Sport 1, ne-a mărturisit, în exclusivitate, care este ritualul ei de frumuseţe şi cum se menţine în formă, atât de slabă şi sexy!

Camelia Baltoi, Digi Sport 1

Cum arată programul tău zilnic?

Am un program care nu prea suferă modificări. Mă trezezc la ora 7.00 dimineaţa, iar la 8.00 sunt deja în redacţia Digi Sport! De luni până joi, prezint jurnalele cuprinse între 10.00 şi 13.00. După ce îmi termin treaba în redacţia Digi Sport, ajung acasa şi rezerv o ora somnului. Apoi, încerc să rezolv alte treburi. Am observat că îmi petrec foarte mult timp în trafic.

Cum reuseşti să îţi menţii silueta?
Deşi mulţi mă „bănuiesc” că merg la sală şi fac multă mişcare (pentru că sunt slabă), ţin să vă spun că, mai degrabă, fac sport în teorie (prezint ştiri sportive), decât în practică!

Cât din timpul tău liber rezervi mişcării?
Foarte puţin. Dacă agitaţia din timpul zilei, când alerg dintr-o parte în alta pentru a rezolva diverse lucruri, se poate numi sport, atunci acesta este felul meu de a face mişcare!

Care sunt micile tale trucuri de beauty?

Am învăţat de la mama mea ca în fiecare seară să folosesc o cremă de faţă, iar Laura Teodoru, colega mea de la Digi Sport, mi-a şoptit un alt truc: din când în când, să folosesc ulei de argan pentru o piele fină şi rezultatele se văd!
Camelia Baltoi, Digi Sport 1: „Am un mic secret pentru o piele superbă: uleiul de argan!”

Ce te face să te simţi frumoasă?
Starea mea de bucurie şi a celor din jur! Mă simt frumoasă când sunt înconjurată de oameni veseli şi plini de viaţă. Cred foarte mult în energiile pe care le transmit cei din jurul nostru şi, în ceea ce mă priveşte, acestea chiar au efect. Cu cât oamenii sunt mai veseli, cu atât starea mea de spirit se îmbunătăţeşte şi când zambesc, mă simt frumoasă!

Este la modă să fii vegan. Te-ai gândit vreodata la asta?

Mărturisesc că nu. Sunt o persoană care niciodată nu a urmat vreo dietă şi nici un anumit stil de viaţă. Dacă, la un moment dat, o să simt nevoia unei schimbări, probabil că voi lua măsuri.
Camelia Baltoi, Digi Sport 1: „Am un mic secret pentru o piele superbă: uleiul de argan!”
Care este sportul tău favorit?
Voleiul, pentru că l-am practicat. Însă lucrez într-o redacţie de sport, cu bărbaţi pasionaţi de fotbal, şi inevitabilul s-a produs: mă uit la meciurile echipelor noastre în competiţiile europene. Mă bucur ca un copil atunci când câştigăm şi sufăr câteva zile când pierdem.

Un mesaj pentru cititoarele unica.ro.
Să gândească pozitiv! Să trăiască orice moment la maximum! Să aprecieze ceea ce Dumnezeu ne dă în fiecare zi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro