Bianca Drăgușanu s-a despărțit din nou de Alex Bodi: „Decizia este definitivă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 septembrie 2020, 12:32
Când totul părea să meargă bine între ei, Bianca Drăgușanu s-a despărțit din nou de Alex Bodi. Vedeta susține că ea a pus punct relației, iar decizia ei este definitivă. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi păreau mai fericiți ca niciodată împreună, însă nici de această dată nu au reușit să se înțeleagă. Blondina a pus capăt relației tumultoase cu fostul său soț și susține că nu mai există cale de întoarcere.

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu fără extensii – nu o s-o recunoști!

Cei doi și-au spus adio chiar în ziua în care au împlinit doi ani de relație: „Da, este adevărat. Ieri (n.r. 1 septembrie) am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Bianca Drăgușanu s-a despărțit din nou de Alex Bodi: „Decizia este definitivă”

De ce s-a despărțit Bianca Drăgușanu de Alex Bodi

Despărțirea Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi a luat prin surprindere pe toată lumea după ultima perioadă în care cei doi au fost în vacanțe împreună și păreau să se simtă excelent unul în compania celuilalt. Însă, vedeta susține că nu au reușit să aibă o comunicare bună și din acest motiv a vrut să pună punct relației.

„Îi doresc tot binele din lume, dar am decis să ne despărțim. Sunt din acest moment o femeie liberă, independentă, o femeie pe picioarele ei, o femeie fericită. Nu regret această decizie, așa că, eu consider că așa este mai bine. Am decis să ne despărțim pentru că avem o comunicare defectuoasă” – a transmis Bianca Drăgușanu.

Citește și: Cât costă bolidul de lux pe care-l conduce Alex Bodi

La rândul său, Alex Bodi a postat pe contul său de Instagram o fotografie alături de care a adăugat un mesaj cu subînțeles.

„Când cineva încearcă să te enerveze, doar zâmbește și caută partea pozitivă!” – a scris acesta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

When someone tries to make you angry…just smile and look for the positive things!

O postare distribuită de Bodi Alex (@bodi_alexandru) pe

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au mers la starea civilă în data de 1 august 2019, iar la trei luni după ce au semnat actul de căsătorie au anunțat că divorțează. Nu au putut să stea departe unul de celălalt pentru mult timp, dar nici împreună. A urmat o perioadă de despărțiri și împăcări, presărate cu episoade violente, vorbe grele, dar și declarații de dragoste pompoase.

Intră în GALERIA FOTO să vezi mai multe imagini cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!