Băiețelul Vlăduței Lupău și al lui Adi Rus a împlinit 4 luni. Imagini adorabile cu Iair, de Moș Nicolae

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 decembrie 2022, 13:10

Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt în culmea fericirii. Băiețelul lor a împlinit astăzi 4 luni. Îndrăgita artista a distribuit pe rețelele de socializare mai multe imagini adorabile cu Iair.

Este zi de mare sărbătoare în casa Vlăduței Lupău și a lui Adi Rus. Fiul lor, micuțul Iair, a împlinit 4 luni de zile, chiar de Moș Nicolae. Cântăreața de muzică populară a distribuit pe conturile sale de pe rețelele de socializare mai multe imagine adorabile cu cel mic.

Imagini adorabile cu Iair, fiul Vlăduței Lupău, la 4 luni

De când a devenit mamă, viața Vlăduței Lupău s-a schimbat complet. Se știe că aceasta este topită după fiul ei, Iair și nu ratează nici un moment ca să își arăte dragostea și prin intermediul rețelelor de socializare. Chiar de Moș Nicolae, micuțul Iair a împlinit 4 luni, iar Vlăduța Lupău a vrut să împărtășească cu fanii săi căteva poze adorabile, cu tematică de Crăciun.

Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt în culmea fericiriiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

În pozele distribuite de artistă, cel mic poartă o căciuliță verde de spiriduș și este înconjurat de Moș Crăciun și de Omul de zăpadă.

Ce mesaj emoționant a distribuit Vlăduța Lupău la nașterea lui Iair

Micuțul Iair s-a născut pe data de 6 august. Artista de muzică populară a născut prin cezariană, deși își dorea să nască natural. La puțin timp după ce l-a adus pe lume pe fiul său, Vlăduța Lupău a postat o scrisoare emoționantă, dedicată lui Iair.

„Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! ❤️
Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale!
Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea!
Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli însă întoteauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întoteauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!
O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întodeauna si pentrutodeauna!
Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ …eu cu tine și cu tati tău…apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult…
De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume “mama” …iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu! 🤍
Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fi cea mai bună carte de vizită!
Nu vreau ca să-ți zică lumea “Ești băiatul Vlăduței…” ci mie să-mi zică “ Ești mama lui Iair!” 🫶🏼
Închei și îți fac cunoștința cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima
TE IUBESC !
Eu, mami! ❤️”, i-a transmis Vlăduța Lupău fiului ei.

Ce semnificație are Iair, numele ales de Vladuța Lupău și Adi Rus

Iair simbolizează lumina, în special lumina lui Dumnezeu. Potrivit religiei, Iair este pedagog al părinților care-și iubesc copiii și este celebrat de către creștinii ortodocși în fiecare an la data de 1 noiembrie.

Vlăduța Lupău, întoarsă recent din America

Vlăduța Lupău și mai mulți artiști români au fost plecați, luna trecută, în America, acolo unde au susținut mai multe concerte pentru românii stabiliți peste Ocean. Odată ce a aterizat în România, primul lucru pe care l-a făcut a fost să îl vadă pe fiul ei, Iair.

Artista l-a strâns în brațe pe cel mic, după ce s-a topit de dorul lui cât timp a fost plecată peste hotare. Tot pe rețelele de socializare, Vlăduța Lupău a postat și câteva imagini alături de soțul ei și de cel mic.

Sursa Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!