Babasha, pentru a doua oară pe scenă alături de Coldplay. Chris Martin, discurs impresionant: „Huiduiți-mă timp de cinci secunde!”

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 14 iunie 2024, 11:48

Babasha a urcat pentru a doua oară pe scena Arenei Naționale pentru a cânta alături de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, însă nu înainte ca artistul britanic să susțină un discurs cu privire la ce s-a întâmplat cu doar o seară înainte. De data aceasta, tânărul artist în vârstă de 22 de ani, nu a mai fost primit cu huiduieli.

Babasha, pentru a doua oară pe scenă alături de Coldplay

Babasha a urcat din nou pe scenă, în cea de-a doua zi de concert Coldplay, la 24 de ore după ce a fost fluierat și huiduit de spectatori. Chris Martin l-a invitat iar pe artistul român să interpreteze maneaua „Păi Naa”, care a fost apărat în mediul online de numeroase vedete autohtone.

Babasha a revenit pe scenă, însă nu înainte ca solistul Coldplay, Chris Martin, să țină un discurs impresionant.

„Acum ascultați, prietenii mei, trebuie să vă spun, am nevoie de asta, serios. După această melodie vom cânta o manea pentru trei minute. Dacă nu vă place acest gen muzical, ceea ce este în regulă, vă rog să mergeți la baie sau dați mesaje prietenilor, dar fiți buni! Noi iubim această muzică și iubim acești oameni”, a spus Chris Martin înainte de a-l chema pe scenă pe Babasha.

De data aceasta, huiduielile au fost acoperite de vocile și aplauzele celor care l-au susținut pe manelist, cântând piesa împreună cu el. 

Citește și: „Ploaie” de vedete la concertul Coldplay din 13 iunie. Lili Sandu, Alina Sorescu, Ami și Irina Fodor, printre celebritățile prezente la spectacol

Citește și: Reacţiile vedetelor, după ce Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay. Adrian Despot: „Oceanul ăla de ipocrizie”/ Mircea Badea: „Acest lucru e trist”

Chris Martin, discurs impresionant pe Arena Națională

După ce cu o seară a în urmă a rămas șocat când a auzit că publicul fluieră și huiduie artistul român pe care l-a invitat să cânte alături de el pe Arena Națională, Chris Martin a ținut un discurs cu privire la evenimentul care a scindat țara în două.

„Ieri am cântat aici, a fost primul nostru concert în România. Și s-au întâmplat niște lucruri interesante. M-am simțit șocat și trist și vinovat că am făcut ceva rău. Și m-am dus să încerc să dorm și am realizat că voi sunteți publicul nostru și noi vă iubim necondiționat, nu puteți face nimic care să ne facă nefericiți”, a afirmat Chris Martin.

„Călătorim în toată lumea și poate că nu înțelegem prin ce ați trecut individual, sau cultura voastră, dar iubim toți oamenii în mod egal și asta înseamnă că și pe toți românii. Ieri a fost foarte frumos pentru noi. Puteți face orice, că tot ne vom întoarce în România, pentru că ne place aici”, a precizat solistul Coldplay.

De asemenea, Chris Martin le-a cerut spectatorilor un rând de huiduieli. După un moment în care au rămas șocați, toți au început să fluiere cu putere.

„Huiduiți-mă timp de cinci secunde, vă rog. Huiduitul de azi a fost mai bun decât cel de ieri”, a glumit solistul.

Citește și: Reacția surorii lui Babasha după ce fratele ei a fost huiduit pe scena concertului Coldplay. „Voi ce ați realizat în viață?”

Citește și: Babasha și Coldplay, două stiluri muzicale diferite. Versurile hitului „Paradise” versus versurile manelei „Păi Naa”

Babasha, după ce a fost huiduit la concertul Coldplay

Babasha a fost sunat de Coldplay cu doar câteva zile înaintea concertului, pentru a fi invitat să cânte alături de trupa britanică pe Arena Națională. Artistul a mărturisit că se aștepta la comentarii răutăcioase, dar în niciun caz nu credea că situația va lua o asemenea amploare.

„Vă salut pe toți! Sunt Babasha și aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâmplat, deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai fiind în centrul atenției acum. Nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva și nici nu sunt în măsură să vorbesc despre așa ceva. Las oamenii la buna lor plăcere să judece situația. Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, cel de pe 12 și 13 iunie. Ei s-au uitat în topuri muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal i-au contactat pe impresarii mei”, a spus tânărul artist pe rețelele de socializare.

Acesta a explicat că nu avea cum să piardă o asemenea șansă.

„Nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim despre un alt nivel și, indiferent de toate huiduielile din lume, tot aș fi acceptat. Așa ceva este o dată în viață. Am avut și o probă de sunet înainte, pentru că așa este normal, cu Chris Martin personal. Lui i-a plăcut foarte tare de mine”, a mai zis Babasha.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Sursă video: @ColinDo39631014

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter