Artistul Raoul este vocea din mesajele Poliției de pe străzi

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 25 martie 2020, 16:49
De câteva zile, echipaje ale Poliției Române se plimbă cu mașinile prin București, lansând la portavoce mesaje prin care sfătuiesc românii să rămână în case, pentru siguranța lor. Vocea din mesajele Poliției îi aparține artistului Raoul.

Recomandările autorităților române din ultima vreme de a sta acasă s-au transformat, prin Ordonanța militară 3, în restricții pentru toți cetățenii. Pentru a preveni și opri răspândirea noului virus Covid-19 cetățenii sunt sfătuiți să nu se deplaseze în afara gospodăriei, iar Poliția Română a ales să accentueze mesajul către cetățeni și prin răspândirea unui mesaj la portavoce, transmis din mașinile echipajelor de poliție care circulă pe străzi indiferent de momentul zilei.

Însă ce poate nu știam majoritatea dintre noi este că vocea din mesajele Poliției îi aparține lui Raoul. Artistul a postat pe contul său de Instagram un videoclip scurt în care era surprins un moment în care un echipaj de poliție lansa mesajul către cetățeni și a scris alături de postare: „Vocea mea, pentru mesajul de interes național, pe mașinile Poliției Capitalei“.

 

View this post on Instagram

 

Vocea mea, pentru mesajul de interes național, pe mașinile Poliției Capitalei

A post shared by (@raoulmusic) on

Inițiativa aparține Secției 13 de Poliție din București, aflăm de pe agentiadepresa.com, iar alte secții de poliție din țară îi cer artistului sprijinul în acest demers.

Pe contul său de Instagram cântărețul îndeamnă comunitatea sa să rămână în case și încurajează fanii cu mesaje pozitive: „Nu mă simt nici pe departe “pedepsit” sau “arestat” la domiciliu. De felul meu sunt un călător prin lumea întreagă și se știe că am colindat în lung și-n lat lumea aceasta. Dar oricât mi-ar fi de greu să accept că trebuie să stau în casă, de data aceasta o fac cu plăcere și cu un mare dor de odihnă… odihnă sufletească, odihnă trupească, ba chiar mai mult decât atât, am acum pentru mine un mediu propice creației. În toată liniștea de care am parte acum mă simt extraordinar de bine și încerc să văd partea plină a paharului și încerc să gândesc pozitiv și să am speranțele de bine la cote maxime. Cu cât înțelegem mai bine că nevoia de a sta în casă ne apără pe toți de posibilitatea de a ne îmbolnăvi și de a mări numărul acelora infectați, cu atât mai tare situația va fi mai ușoară. Sunt convins că această situație nu va dura prea mult, iar apoi ne vom putea întoarce cu toții la ale noastre, să ne bucurăm de o viață liniștită și de zile în care putem să avem zâmbetul pe buze fără să mai fim stresați, disperați sau fără speranță. Ascult muzică, scriu muzică , citesc o carte sau de ce nu, chiar pot să scriu o carte, urmăresc un film bun și mă bucur de acele lucruri simple de care nu am avut parte în zilele în care eram stresat cu toate problemele de până acum și cu goană nebună de a ajunge în dintr-un capăt de lume într-altul. Am nevoie de această liniște, am nevoie să stau în casă, avem cu toții nevoie să ne liniștim sufletele, mințile și să ne gândim că va veni și ziua în care această situație rămâne doar o poveste, rămâne doar o experiență prin care probabil că era necesar să trecem.

Artistul Raoul este vocea din mesajele Poliției de pe străzi

Vocea artistului Raoul este înregistrată și pe aplicația de navigație auto Waze și se poate descărca accesând linkul: https://waze.com/ul?acvp=C813F653-95AB-46D4-B19C-053FC8D3A7A3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!