Anunț surpriză făcut de Pro TV. Cine prezintă live-urile Vocea României, alături de Pavel Bartoș

De Mihaela Uretu, pe Ultimul update Vineri, 09 decembrie 2022, 14:00

Suntem cu un pas mai aproape să aflăm cine este marele câștigător al sezonului 10 de la Vocea României. Pro TV a anunțat cine va fi alături de concurenți anul acesta și va prezenta live-urile alături de Pavel Bartoș.

În această seară, de la 20:30, încep LIVE-urile la Vocea României și suntem cu un pas mai aproape să aflăm cine este marele câștigător al sezonului 10! Cei 12 concurenți care au ajuns până aici au muncit, au pus pasiune și au pregătit momentele cu care vor să treacă mai departe. Din acest moment, decizia este doar în mâna publicului!

Cine prezintă live-urile Vocea României, alături de Pavel Bartoș

Anul acesta, alături de concurenți, pe durata LIVE-urilor de la Vocea României, Iulia Pârlea se va afla în camera „CEC-in”.

Cine prezintă live-urile Vocea României, alături de Pavel BartoșIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 4)

„Cred că live-urile sunt cele mai așteptate, emoțiile sunt mult mai intense și concurenții mai aproape de a afla cine va fi Vocea României. Sunt tare fericită să fac parte din echipă și să pot fi alături de acești oameni minunați care dau totul pe scenă. O să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă în camera „CEC-in” și… nu uitați să votați!”, a spus Iulia Pârlea.

Pavel Bartoș: „E foarte greu să îți dai seama cine o să meargă mai departe”

„În live-uri, vom avea parte de multă tensiune și foarte multă emoție. Este o etapă așteptată, mai ales de concurenții care-și doresc cu ardoare să fie Vocea României. I-am văzut la repetiții, au pregătit momente fabuloase, iar antrenorii sunt alături de ei la fiecare pas. Este foarte greu să-ți dai seama cine ar putea merge mai departe, toți sunt foarte buni și determinați să surprindă. Va depinde foarte mult de prestația fiecăruia în momentul live-ului, iar publicul își va alege favoriții! Așadar, să fie VOCE!”, a spus Pavel Bartoș.

Vocea României a ajuns la cel de-al zecelea sezon

Show-ul de talente „Vocea României” a avut premiera pe 27 septembrie 2011 și se află la cel de-al zecelea sezon. Încă de la început, emisiunea a fost prezentată de Pavel Bartoș.

În primele 3 sezoane, concursul a avut și o coprezentatoare: original Roxana Ionescu, înlocuită în sezoanele 2 și 3 de Nicoleta Luciu. Din sezonul 8, Pavel a avut din nou o coprezentatoare, de data aceea pe Irina Fodor. Anul acesta, alături de concurenți va fi Iulia Pârlea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!