Antena 1, în stare de alertă! După Marcel Pavel, și Ozana Barabancea ar fi infectată cu COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 iunie 2020, 14:21
Antena 1 este în stare de alertă după ce Marcel Pavel și Ozana Barabancea ar fi fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Cei doi, alături de alte vedete și staff-ul postului de televiziune, au filmat zilele trecute pentru emisiunea “Te cunosc de undeva!“.

Marcel Pavel a fost primul care a fost testat pozitiv cu coronavirus după ce s-a simțit rău. Artistul în vârstă de 60 de ani a crezut inițial că este o simplă răceală, însă dat fiind că nu mai trecea și simptomele se agravau a decis să-și facă testul COVID-19, iar rezultatul a ieșit pozitiv. În prezent se află internat la Spitalul de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”.

Ozana Barabancea, în vârstă de 51 de ani, s-a întâlnit și ea zilele trecute cu Marcel Pavel pentru a filma emisiunea “Te cunosc de undeva!” și, la recomandările producătorilor Antenei 1, și-a făcut testul pentru COVID-19, iar astăzi, în jurul prânzului, ar fi primit rezultatul, de asemenea, pozitiv, relatează Gândul.ro.

Jurata emisiunii “Te cunosc de undeva!” s-ar afla deja internată la spital, însă nu a dorit să dea detalii: Nu vreau să fac nicio declarație! Nu mai insistați!”. – a spus Ozana Barabancea pentru publicația citată.  Informația a fost făcută sub protecția anonimatului de cadre medicale de la Institutul  Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”.

Antena 1, în stare de alertă! După Marcel Pavel, și Ozana Barabancea ar fi infectată cu COVID-19

Citește și – Mercur retrograd în Rac: „Reparăm trecutul și (ne) iertăm”. Cum influențează zodiile

Andreea Bălan este o altă vedetă care și-a făcut testul pentru coronavirus, cu atât mai mult cu cât s-a fotografiat alături de Ozana Barabancea, însă rezultatul artistei ar fi ieșit negativ.

Citește și – Pablo Alboran, dezvăluire neașteptată: „Recunosc. Sunt homosexual”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!