Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că și-a lovit copiii: ”Au reușit să se apere unii pe alții”

De Unica.ro, pe

Angelina Jolie vine cu noi acuzații la adresa fostului ei soț, Brad Pitt. Actrița susține că Pitt și-ar fi strâns de gât unul din copii, iar pe altul l-ar fi lovit. Apropiații actorului neagă acuzațiile.

Brad Pitt a dat-o în judecată pe Jolie pentru acțiunile pe care ea le deține la compania de vinuri ce au înființat-o împreună. Iar actrița a reacționat imediat, cu niște detalii neștiute ce au stat la baza divorțului lor.

Plângerea Angelinei Jolie, ce a fost depusă marți de avocații actriței, conține dezvăluiri din culisele incidentului din 14 septembrie 2016, din avionul privat al cuplului.

Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că și-a lovit copiii: ”Au reușit să se apere unii pe alții”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

„Când unul dintre copii a apărat-o verbal pe Jolie, Pitt s-a aruncat la propriul copil, iar Jolie l-a prins din spate pentru a-l opri. Pentru a scăpa de Jolie, Pitt s-a aruncat pe spate în scaunul din avion, rănind-o astfel pe Jolie la spate și sprânceană. Copiii s-au grăbit să o ajute și au reușit să se apere unii pe ceilalți. Înainte de a se termina totul, Pitt l-a strâns de gât pe unul din copiii săi, iar pe altul l-a lovit în față. Unii copii l-au rugat pe Pitt să înceteze. Toți erau speriați”, se arată în plângerea depusă de Angelina Jolie la un tribunal din Los Angeles.

Aceleași documente susțin că de-alungul zborului, Brad Pitt „a venit în mod sistematic din spatele avionului pentru a țipa și a-i înjura” și „la un moment dat, el a turnat bere pe Jolie, iar altă dată a turnat bere și vin roșu pe copii”.

Angelina Jolie a decis să depună aceste plângeri împotriva fostului ei soț în momentul în care ”Pitt a dat-o în judecată pentru a recăpăta controlul asupra vieții financiare a lui Jolie și pentru a o obliga să i se alăture din nou ca partener de afaceri”, se mai arată în documente.

Apropiații lui Brad Pitt neagă acuzațiile aduse de Angelina Jolie

O sursă apropiată de Brad Pitt a declarat pentru People: „Este incredibil de trist că ea continuă să repete, să revizuiască și să își reimagineze descrierea evenimentelor ce s-au petrecut în urmă cu șase ani, adăugând informații complet neadevărate în încercarea de a atrage atenția asupra ei”.

„A avut ocazia de a împărtăși aceste informații cu forțele de ordine care au luat decizia de a nu depune plângere împotriva lui. A avut șansa de a împărtăși totul pe parcursul procesului de custodie, care a rezultat la o custodie comună. Ea încearcă să repete aceleași lucruri. Nu face decât să se întoarcă la aceleași lucruri în fiecare lună și să adauge informații false pentru scopuri pe care doar ea le înțelege”, a mai spus sursa.

Brad Pitt a dat-o în judecată pe fosta sa soție

Brad Pitt a dat-o în judecată pe Angelina Jolie, susținând că strică reputația Chateau Miraval vânzându-și jumătatea unui străin. Potrivit actorului, cei doi ar fi convenit să nu își vândă niciodată acțiunile fără consimțământul ceiluilalt.

Pe de altă parte, Angelina Jolie susține că nu a existat niciodată o astfel de înțelegere. Mai mult, ea ar fi vrut să îi vândă lui partea sa de acțiuni, însă Pitt ar fi dorit să semneze o înțelegere de nedezvăluire care o împiedica pe actriță „să vorbească în afara curții despre abuzul emoțional și fizic la care Pitt i-a supus pe ea și copiii lor”.

De curând, Brad Pitt a vorbit într-un interviu pentru GQ Magazine despre schimbările radicale din viața sa după divorțul de Angelina Jolie.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!