Andreea Tonciu nu mai doarme în același pat cu soțul ei de ani buni. De ce a luat această decizie

De Unica.ro, pe

Andreea Tonciu (36 de ani) a făcut o declarație care i-a uimit pe mulți. Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!” a spus că de câțiva ani nu mai doarme în pat cu soțul ei, Daniel Niculescu (31 de ani). Andreea și Daniel au împreună o fetiță, Rebecca, care pe 8 iunie a împlinit șase ani. Vedeta de televiziune spune că a renunțat să mai doarmă în același pat cu soțul ei de când a venit pe lume micuța Rebecca. În plus, Andreea Tonciu a mai precizat că nu este o fire romantică și simte nevoia să petreacă clipe romantic cu soțul ei.

Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, ineluşe, cadouaşe. Eu cu soţul meu mă întâlnesc aşa sporadic ziua sau când doarme Rebeca. Dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soţul meu – a spus Andreea Tonciu, la XtraNight Show.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu s-au căsătorit în 2016, la trei luni după venire ape lume a Rebeccăi. Inițial, cei doi plănuiseră să facă nunta și botezul fetei în aceeași zi, dar au renunțat la această idee pentru că ar fi fost prea obositor pentru Rebecca.

Citeşte şi: Irina Columbeanu câștigă deja mii de euro la doar 15 ani. Din ce face tânăra bani

Citeşte şi: Andreea Tonciu își face operații estetice de 60.000 de euro: „Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total. Nu vreau să mă mai recunoască telefonul”

Citeşte şi: Flick Domnul Rimă și soția lui au devenit părinți pentru prima oară

Citeşte și: O femeie de 33 de ani care are 12 copii a fost însărcinată aproape în fiecare an de la vârsta de doar 16 ani

Andreea a născut-o pe Rebecca prin cezariană, deși și-a dorit foarte mult o naștere naturală. Fosta asistentă de televiziune are câteva problem de sănătate care au împiedicat-o să nască natural.

Andreea Tonciu nu mai doarme în același pat cu soțul ei de ani buni. De ce a luat această decizie

Îmi este frică! Trebuie să stau mai mult timp la pat. Toată săptămâna am stat în pat. Mama mea mi-a făcut cadou o maşină. Toată familia a contribuit la acest cadou. Eu şi tatăl ei vorbim în fiecare zi cu fetiţa noastră. Pregătirile sunt aproape gata, acum aşteptăm să vină Rebecca. Hăinuţele ei sunt la locul lor. Chiar dacă mi-aş dori să nasc natural nu pot, căci am probleme cu vedere – spunea Tonciu, în urmă cu câțiva ani, potrivit Libertatea.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!