Andreea Raicu în vacanţă, Ţiriac la vânătoare

De Cristina Popa pe

Dacă în weekend nu ai avut timp să te pui la punct cu ştirile, unica.ro îţi spune pe scurt ce s-a întâmplat. Dacă majoritatea evenimentelor din ultimele două zile au fost anunţate şi aşteptate…
… încă de săptămâna trecută, suprizele nu au întârziat să apară:

Andreea Raicu e iar în vacanţă

Prin intermediul blogului personal, Andreea Raicu ne spune ce a mai făcut zilele acestea, însă, ca de fiecare dată când vine vorba de viaţa ei personală, ne oferă informaţii cu jumătăţi de masură.

Fără să menţioneze pe ce meleaguri a ajuns, din postul publicat ne dăm sema că vedeta Prima Tv a plecat din nou în vacanţă. Deşi nici PR-ul postului TV nu ne-a dezvăluit destinaţia, ne-a confirmat  totuşi plecarea Andreei în vacanţă care, se pare, va dura aproximativ o săptămână.

Nicole Scherzinger e din nou singură

Conform publicaţiei „The Sun”, după o relaţie de doi ani, componenta trupei Pussicat Dolls şi fostul campion mondial de Formula 1, Lewis Hamilton, s-au despărţit.

Motivul separării? Deşi nu există o declaraţie oficială, se pare că diferenţa de vârstă dintre cei doi (Nicole -31, Hamilton – 25 ani ) sau dorinţa sportivului de a se concentra pe carieră par a fi cele mai plauzibile speculaţii.

Familia Zenga se muta la Milano

Tot pe blogul personal, Raluca Zenga obişnuieşte să ne ţină la curent cu noutăţile familiei, iar de data aceasta aflăm că alături de Walter şi de micuţa Samira, cu regret, Raluca face bagajele pentru a se muta din Palermo, în Milano.

Anna Lesko a împlinit 31 de ani

Pe 10 ianuarie, artista basarabeancă a împlinit 31 de ani. Aflată la job în noapte dintre 9 şi 10 ianuarie, Anna Lesko a fost felicitată de cei în faţa cărora şi-a desfăşurat spectacolul pentru care a primit 3000 de Euro – peste 25 de vânători înstăriţi, în frunte cu Ion Ţiriac şi Wolfgang Porsche, preşedintele producătorului auto cu acelaşi nume.

Pe lângă urări, aceştia i-au cântat vedetei „La mulţi ani” şi i-au oferit cadou, o statuetă de argint, reprezentând un leu.

Ion Ţiriac şi Elan au vânat mistreţi

Alături de Boris Becker, Wolfgang Porsche, Prinţul Sturdza şi alţi miliardari din Europa, Ion Ţiriac şi Elan Schwartzenberg au plecat la vânătoare de mistreţi tocmai în judeţul Bihor, la Balc.

Bilanţul final? 28 de oameni foarte înstăriţi, 2 zile de vânătoare, 157 de mistreţi doborâţi, un show cu Anna Lesko şi Lavinia Pârva şi, conform libertatea.ro, aproximativ 20.000 de Euro  ce vor fi donaţi unui centru de copii din apropierea localiţăţii.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro