Andreea Marin a pierdut două sarcini. „Chiar de ziua mea eram pe masa de operație”

De Unica.ro, pe

Cu 20 de ani în urmă, înainte de a devenit mamă, Andreea Marin (46 de ani) a suferit două pierderi de sarcină. Din fostul mariaj cu artistul, actorul și prezentatorul TV Ștefan Bănică Junior (52 de ani), Andreea are o fiică, Ana Violeta, în vârstă de 13 ani.

Cu ceva timp în urmă, prezentatoarea TV a vorbit despre două dintre cele mai dificile momente din viața ei. Înainte de a prezenta emisiunea Surprize, surprize, Andreea a pierdut prima ei sarcină.

Andreea Marin a pierdut două sarcini. „Chiar de ziua mea eram pe masa de operație”

„Lucram la știri, când, într-o dimineață, mi s-a făcut rău. Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obișnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuțit împlântat în stomac.

Andreea Marin a pierdut două sarcini. „Chiar de ziua mea eram pe masa de operație”

Apoi, o mână nevăzută a tras cuțitul în jos. «Aveți un litru de sânge în abdomen. Socotiți dumneavoastră dacă e grav sau ba. În maximum o jumătate de oră trebuie să fiți pe masa de operație.»

«Și dacă nu?!», am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj. «Dacă nu… muriți, domnișoară. Dar dacă da, mai aveți cel puțin 50 la sută șanse să fiți pe viitor mamă. Nu neglijați această șansă»”, a povestit Andreea Marin.

Ulterior, în timpul mariajului cu Ștefan Bănică Junior, Andreea a pierdut o a doua sarcină. „Chiar de ziua mea eram pe masa de operație și, pentru prima oară după foarte mulți ani, simțeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros decât niciodată: sarcină extrauterină.

În minutele următoare, șansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani.

Nu-mi găseam liniștea și mintea mea derula la nesfârșit: și dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, și ultima șansă”, a mai spus atunci. În prezent, Andreea moderează emisiunea Nu există nu se poate, difuzată de TVR 1.

Vedeta TV formează de mai bine de 4 ani un cuplu cu Adrian Brâncoveanu (36 de ani), fostul Consul al României în Libia.

Foto: Instagram

Citește și:

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit? „Copiii lor sunt foarte apropiați”

Andreea Marin a împlinit 46 de ani! „Nu e o vârstă. E o bijuterie”

Cum a schimbat-o pe Andreea Marin relația cu Adrian Brâncoveanu?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!