Andreea Mantea vrea să aibă succes şi îmbrăcată

De Unica.ro, pe

Fostul iepuraş „Playboy” Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii „Tombola câştigătorilor” de la TVR 2, îşi doreşte să cucerească publicul prin umor şi spontaneitate.

Ai început să lucrezi de la 15 ani ca picoliţă, apoi ca manechin şi, la scurt timp, ai ajuns în televiziune. Cum ai reuşit să-ţi faci şi şcoala într-un astfel de ritm?

Andreea Mantea: Nu mi-a fost deloc uşor, aşa cum poate cred unii… Am fost sigură pe mine şi am avut grijă ca şcoala să fie şcoală şi munca, muncă! Mulţi îmbină şcoala cu munca şi chiar reuşesc, pentru că, probabil, chiar vor să facă ceva în viaţă.

Pentru a răzbate în lumea showbizului, la o vârstă tânără, ai fost nevoită să minţi sau să faci compromisuri? Până unde consideri că se poate merge cu un compromis pentru carieră?

Eu nu vreau să „răzbat”. Îmi doresc să muncesc, să-mi construiesc o carieră şi nicidecum să „răzbat”. Urăsc minciuna pentru că ea te poate „ajuta” pe moment. Atunci când eşti în direct, în platou, nu poţi păcăli. N-ai cum minţi publicul. Şi oricine a încercat să o facă a pierdut. Cât despre compromisuri, probabil că fac şi eu, ca oricare om. Dar sunt acele compromisuri de care nu îmi este ruşine.

Te-ai descris la un moment dat ca fiind „tânăra nebună, vorbăreaţă şi plină de umor”. „Tombola câştigătorilor” va fi în direct, te bazezi pe spontaneitate?

Aşa sunt eu. Tânără, veselă, vorbăreaţă şi plină de umor. Ar trebui să se vadă şi atunci când prezint tombola. Nu se vede? Directul mă sperie şi mă provoacă în acelaşi timp. Sigur că îi cer spontaneităţii din mine să iasă la lumină. Sper să mă asculte şi să nu mă lase la greu! La spontaneitate mă refer…Citeşte continuarea şi pe evz.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!