Andreea Mantea şi Tania Budi la duel

De Cristina Popa, pe

Vinerea trecută, Andreea Mantea şi Tania Budi au fost condamnate la primul duel al noului sezon „Dansez pentru tine”, iar în această seară, una dintre ele va părăsi competiţia.

Cu emoţii mari, săptămâna trecută Monica Columbeanu, Andreea Mantea, Tania Budi, Alina Chinie, Radu Vâlcan, Liviu Vârciu, Kamara, Jean de la Craiova şi partenerii lor ne-au arătat cât sunt de talentaţi şi cât de bine s-au mai puţin bine s-au pregătit pentru o primă repriză de dans.

Pe rând, perechile concurente au intrat pe ringul de dans pentru vals şi pentru un dans reprezentativ în stilul lui Michael Jackson.

După aproape cinci ore de muzică, ritm şi evaluări pertinente din partea juriului suficient de exigent, s-au dezvăluit notele secrete şi, evident, clasamentul final.

În emisia din această seară, în funcţie de prestaţia de pe ring a celor două stiluri noi de dans – quick-step şi Bollywood, dar mai ales cu ajutorul voturilor publicului telespectator, doar o pereche va rămâne în competiţie.

Rămâne de văzut care dintre cele două dive Playboy, Andreea Mantea şi Tania Budi va părăsi competiţia în această seară.

Nici Monica Columbeanu nu stă foarte bine, iar din cauza reprezentaţiei ce a lăsat de dorit pe piesa „Beat It”, diva a scăpat ca prin urechile acului de duel, împreună cu partenerul ei fiind ultima echipă salvată din clasament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!