Andreea Berecleanu, reacție dură la adresa teledonului organizat de Antena Group

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 martie 2020, 16:43
Andreea Berecleanu a avut o reacție foarte dură și acidă la adresa teledonului organizat de Antena Group, trustul de media din care și-a dat demisia cu puțin timp în urmă.

Andreea Berecleanu a criticat teledonul organizat de Antena Group pentru a strânge bani în lupta cu coronavirusul. Fosta prezentatoare a Observatorului a spus că speră ca donațiile să ajungă la spitale și medici și că i se pare extrem de dureros să se ceară bani în aceste momente întocmai de la popor, care oricum trece prin momente financiare grele: “Noi suntem încă departe, deși medicii români fac peste puteri ce pot. Informații primesc de pretutindeni, de pe toate continentele, de la prieteni, ca mulți dintre voi. Oamenii sunt năpăstuiți, sunt neputinciosi, mulți își duc existența de la o lună la alta și chiar de la o zi la alta. 

Situatia este dramatică peste tot. Și totuși, nicăieri în această lume, nu s-a făcut un teledon. Oare, de ce? Sigur că nu îți bagă nimeni cu forța mâna în buzunar, dar acum e sfâșietor să ceri de la un popor care nu are de unde! Un popor care s-a sacrificat destul! De peste 80 de ani!

Citește și – Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite

S-au sacrificat părinții și bunicii noștri, acum se sacrifică aceste generații. E de înțeles ca firmele să doneze, dar în tăcere! Sau persoanele care au putere financiară. Avem prieteni care au făcut deja asta, avem oameni din familie care au știut drumul atunci când au avut de făcut o donație! De ce trebuie expunere pentru așa ceva? Sper ca tot ajutorul să fie real pentru cei care au nevoie și sper ca medicii aflați în prima linie să-l primească! Vreau să stiți un singur lucru. Această postare nu are nimic subiectiv în ea. Au existat multe momente în care am prezentat și realizat teledoane, dar pentru cazuri izolate, pentru români sinistrați, pentru zone din țară afectate de calamități. Așadar, cei care au donat atunci, nu erau în situatia respectivă, își permiteau să facă un gest nobil”, – a fost mesajul transmis Andreea Berecleanu, pe contul său de Facebook.

Andreea Berecleanu, reacție dură la adresa teledonului organizat de Antena Group

Teledonul “Români Împreună” a fost organizat de Antena Group în colaborare cu Fundația Mereu Aproape și a avut ca scop strângerea de donații pentru a ajuta în lupta contra epidemiei de coronavirus.

Citește și Lora și Ionuț Ghenu, despre condițiile din autoizolare în Bali

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!